Ed Sheeran:

- Trodde jeg var homofil

Artisten avslører nye detaljer fra barndommen i nytt intervju.

AVSLØRER: I en podkastepisode deler Ed Sheeran nye detaljer om barndommen . Foto: Henry Nicholls / Reuters / NTB
AVSLØRER: I en podkastepisode deler Ed Sheeran nye detaljer om barndommen . Foto: Henry Nicholls / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Den verdenskjente artisten Ed Sheeran (30) er for tiden aktuell med sitt nye album «= (Equals)», men det er imidlertid ikke bare den nye musikken som skaper overskrifter.

Nylig var 30-åringen gjest i den nederlandske podkasten «ManManMan», og der fortalte artisten åpenhjertig at han på et tidspunkt i barndommen trodde han var homofil.

Det skriver blant andre danske B.T.

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse Prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

- Ikke spesielt maskulin

I podkasten lettet den britiske sangfuglen på sløret om hvilke tanker han har rundt sin maskuline- og feminine side.

- Jeg er ikke en spesielt maskulin person, jeg har en klar feminin side til det punktet hvor jeg som barn på et tidspunkt trodde jeg var homofil. Jeg elsker musikaler, jeg elsker popmusikk, jeg elsker Britney Spears. Min maskuline side strekker seg sannsynligvis bare til å drikke øl og se på fotball, fortalte artisten åpenhjertig.

Da programlederen spurte Sheeran om biler, som for enkelte anses som en stereotypisk maskulin interesse, var han klar og tydelig på at han ikke bryr seg noe særlig om det.

Videre avslørte han også at kjærligheten til fotball har gått fra herrefotball til damefotball.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Måtte avlyse

Det ble også nylig kjent at artisten skulle legge ut på turné, hvor han skulle spille låter fra albumet sitt, men det gikk imidlertid alt annet enn etter planen.

«Jeg har dessverre testet positivt for coronaviruset», skrev han på Instagram.

OVERRASKER: Popstjernen Justin Bieber får merkelige valgmuligheter i «The Late Late Show with James Corden». Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Nyheten resulterte i at han måtte isolere seg og avlyse en rekke planer, deriblant kommende konserter.

«Unnskyld til alle jeg har skuffet», fortsatte han den gang, mens han påpekte at han likevel skulle forsøke å gjennomføre alle planlagte intervjuer og opptredener fra huset sitt.

LES OGSÅ: Avkrefter homoryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer