VAR USIKKER: Før Cara Delevigne fikk fart på modellkarrieren, trodde hun ikke at hun var pen nok til å bli modell. Foto: Stella Pictures
VAR USIKKER: Før Cara Delevigne fikk fart på modellkarrieren, trodde hun ikke at hun var pen nok til å bli modell. Foto: Stella PicturesVis mer

- Trodde jeg var for stygg til å bli modell

Nå er britiske Cara Delevingne en av verdens mest ettertraktede kvinner.

SEOGHØR.NO: For britiske Cara Delevingne (22) står oppdragene i kø. Skjønnheten er en av verdens mest populære modeller, og har hatt oppdrag for blant annet Topshop, Burberry, DKNY, Chanel og Zalando.

I KØ: Nå står oppdragene i kø for Cara. Her er hun i en Topshop-reklame for  nettbutikken Zalando. Foto: Stella Pictures
I KØ: Nå står oppdragene i kø for Cara. Her er hun i en Topshop-reklame for nettbutikken Zalando. Foto: Stella Pictures Vis mer

Men før karrieren satte fart, stilte Cara spørsmål ved sitt eget utseende, og om hun var pen nok til å være modell. Det avslører hun i et intervju med avisen The Sun.

- Jeg hadde aldri trodd at folk ville ha meg som modell. Jeg var veldig rar. Et kleint, gremlin-lignende barn, sier hun.

Den britiske avisen skriver at Cara trodde hun var for stygg til å bli supermodell.

- Jeg var vill som barn. En skikkelig guttejente. Skjønnhet var ikke viktig i det hele tatt, og på en måte er det fortsatt ikke det.

Saken fortsetter under bildet.


Cara har den siste tiden blitt koblet til den Grammy-vinnende artisten Annie Clark (32), også kjent som St. Vincent. I slutten av mars gjestet de den interaktive teateroppsetningen «Queen Of The Night».

- Cara og Annie var veldig kosete. De danset tett sammen på slutten av showet, satt på samme stol, og klemte og kysset hverandre. De hadde en super kveld sammen, sa et øyenvitne til UsWeekly, ifølge ContactMusic.

Paret har foreløpig ikke kommentert ryktene.

LES OGSÅ: - De var veldig kosete

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.