Alyssa Milano:

- Trodde jeg var døende

Skuespilleren forteller på Instagram at hun fire måneder etter hun ble syk testet positivt for antistoffer for coronaviruset.

HADDE CORONA: Alyssa Milano testet negativt flere ganger - fire måneder seinere kom imidlertid kontrabeskjeden. Foto: NTB scanpix
HADDE CORONA: Alyssa Milano testet negativt flere ganger - fire måneder seinere kom imidlertid kontrabeskjeden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Skuespiller Alyssa Milano (47) er kanskje bedre kjent for å fyre i gang hele metoo-bevegelsen enn sine mange roller på skjermen. Hun har siden markert seg som kvinneforkjemper i flere debatter - blant annet om abort, hvor hun var åpen om sin egen erfaring.

Nå er det imidlertid noe helt annet hun skaper overskrifter for.

I et innlegg på Instagram har hun publisert et bilde av seg selv med pustemaskin, og hun kommer blant annet med kritikk mot testsystemet for coronaviruset i USA.

Bildet er tatt 2. april, ifølge skuespilleren, etter hun hadde vært syk i to uker.

«Klarte ikke å puste»

I innlegget skriver hun nemlig at hun testet to ganger negativt, samt hadde en negativ test for antistoffer for viruset i vår. Dette til tross for at hun følte seg svært dårlig, og ifølge henne hadde hun alle symptomene for sykdommen.

«Jeg hadde aldri vært denne type syk. Alt gjorde vondt. Mistet luktesansen. Det føltes som en elefant satt på brystet mitt. Jeg klarte ikke å puste. Jeg klarte å ikke å holde på maten. Jeg gikk ned 4,5 kilo på to uker», forteller hun.

Hun skriver også at hun hadde mild feber, var forvirret og hadde grusom hodepine. De to coronatestene hun forklarer at hun tok var i slutten av mars, altså bare dager før bildet med pustemaskinen er tatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer