- Trodde jeg skulle få meg kjæreste hver helg

Men nå har Sigrid fått mer «manneerfaring». Her deler hun sine datingtips med Seher.no!

PREMIEREKLAR: Onsdag 22. september har stand up-stjernen Sigrid Bonde Tusvik premiere på sitt nye datingprogram «Sigrid søker kjæreste» på NRK3.  Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
PREMIEREKLAR: Onsdag 22. september har stand up-stjernen Sigrid Bonde Tusvik premiere på sitt nye datingprogram «Sigrid søker kjæreste» på NRK3. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Onsdag har stand up-dronning og «Sienna»-stjernen Sigrid Bonde Tusvik (30) premiere på sitt nye datingprogram «Sigrid søker kjæreste» på NRK3.

I løpet av seks episoder skal den tøffe og «over-single» 30-åringen teste ut nesten alle datingformer som finnes i jakten på drømmemannen. Og det er ikke rent lite hun må gjennom for å finne «den rette»...
 
I tillegg til blinddate, nettdate, pardate og Turistforeningen-date, må hun også på jentedate, speeddating i Danmark og «amerikansk date». Og for en som kanskje er «litt over normalt kresen», har ikke det vært bare enkelt.

- Jeg er kjempekresen! Men det er noe man merker i løpet av programmet. Jeg blir mye flinkere til å bli mindre kresen. I begynnelsen hadde jeg sånne lange lister over hva jeg liker med menn, og den listen blir bare kortere og kortere jo flere dater jeg er på. Så det jeg anbefaler alle single er faktisk å få fart på datemuskelen, man må date mer, sier hun til Seher.no.

Og etter en hel sommer med sjekking og til tider svært pinlige situasjoner, er det ikke rent få manneerfaringer den utadvendte blondinen har skaffet seg.

- Jeg føler at jeg har lært mer om menn faktisk, og det jeg har oppdaget er at norske menn er veldig høflige og «pusher» veldig lite. De er veldig likestilte og nesten ingen av guttene jeg traff var frekke, eller skulle tøffe seg. Og så har jeg jo klagd på gutter som tafser for lite, og det mener jeg fremdeles. Jeg vil jo ikke at menn skal grafse, men en ting jeg merket da jeg var på jentedate, var at hun tafset mye og ga meg masse klemmer. Og det synes jeg er veldig sjarmerende da. Man blir veldig glad av å være på date med sånne folk. Ikke sånn «klyp i baken», men litt mer nærhet liksom, ler hun. 

Ifølge Sigrid er det en del ting single ofte «gjør feil» når de leter etter kjæreste. Og den største tabben, hvertfall når det gjelder henne selv, er å tro at man skal treffe drømmemannen på byen. 

- Jeg tror mange leter veldig feil. Jeg som singel tror at jeg skal få meg kjæreste hver helg. Når jeg går på byen så tenker jeg «i dag skal jeg få meg kjæreste». Så naiv og dum er jeg, og så blir jeg skuffa hver gang.

- Og så har jeg ofte bestemt meg for at han skal drive med visse ting, men så oppsøker man veldig sjelden miljøene man egentlig er interessert i. Hvis jeg skal anbefale noe, så mener jeg at man må få opp datenivået, spørre alle man kjenner om de vet om noen som passer for deg. Og så må man aldri bare gi personen én sjanse. Det gjør jeg ofte feil, sier hun.

Selv om tv-stjernen hverken vil,  eller kan, avsløre om hun har «funnet drømmemannen» gjennom programmet, er hun svært klar på hva hun absolutt ikke finner attraktivt i en potensiell partner.

- Turn off med gutter er når de ikke svarer, eller ikke har ambisjoner synes jeg. Det har jeg problemer med. Gutter som viser at de står veldig på med sine ting, har lyst til å komme seg videre og er glad i det de gjør er bra. Og så tror jeg heller ikke at jeg hadde tatt med meg en jente på guttevors eller noe sånt hvor man møter kompisene med én gang. Det er noe man helst vil slippe og heller bruke litt mer tid på, forteller hun.

Og som NRKs nye «datingguru», har Sigrid selvsagt en rekke tips å dele med Seher.nos single lesere:

 - Blinddate er jeg veldig fan av, og Sukkerdate (på nettet), og ikke minst det å gjøre noe sammen på dagtid. Og så er jeg veldig fan av «streethunting». Det er da å jakte på mannen på gata på dagtid. At du spør om hva klokka er, men så har du egentlig satt deg et mål om at du skal ha telefonnummeret til han du spør. Akkurat når det gjelder det å dra på Sukkerfest med tusen single, så er kanskje ikke det den riktige måten å få seg kjæreste på da men, selv om man finner masse fine folk der. Det er nok litt mer sånn liggestemning på de festene der egentlig, humrer hun. 

«Sigrid søker kjæreste» har premiere på NRK3 onsdag 22. september kl. 21.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - NRK ga meg sex-nekt