- Trodde jeg skulle drepe henne

Det klikket fullstendig for Brandi Glanville da hun LeAnn Rimes dukket opp på sønnens trening.

TREKANTDRAMA: Brandi Glanville var tidligere gift med Eddie Cibrian. Han var utro med LeAnn Rimes mens han fortsatt var gift med Glanville. Nå er Cibrian og Rimes gift. Foto: All Over Press
TREKANTDRAMA: Brandi Glanville var tidligere gift med Eddie Cibrian. Han var utro med LeAnn Rimes mens han fortsatt var gift med Glanville. Nå er Cibrian og Rimes gift. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendismediene tok helt av da LeAnn Rimes i 2009 var utro mot Dean Sheremet, med Eddie Cibrian, som da var gift med Brandi Glanville (39), som han har to barn med.

Nå er Rimes og Cibrian gift, og hele saken har tidligere blitt omtalt som en av de største utroskapsskandalene i Hollywood.

I et intervju med australske HQ Magazine raser Glanville mot Rimes etter at Rimes dukket opp på fotballtreningen til sønnen hennes.

- Jeg husker at jeg gikk inn på treningsfeltet og der var hun med barnet mitt på fanget. Blodet mitt kokte, og jeg trodde jeg skulle drepe henne. Jeg trodde faktisk jeg skulle fysisk skade henne, sier Glanville til bladet.

Glanville og Cibrian har sønnene Mason og Jake.

- Det var første gangen jeg så henne på den måten. Hun satt i min stol, under mitt telt, med mitt barn på fanget, sammen med min eksmann. Det var det lille øyeblikket med totalt irrasjonelt raseri.

Likevel aksepterer Glanville nå at Rimes er en del av barnas liv.

- Vi kommer aldri til å bli bestevenner, men hun er god mot barna mine. De liker henne og det er alt jeg kan be om. Hvis de ikke hadde likt henne, hadde jeg vært i rettssalen nå og kjempet. Det handler ikke om meg, det handler om dem, forteller hun.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Total isfront på sønnens fotballkamp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer