Hannah Spearritt:

- Trodde jeg skulle dø

Oppfordrer nå andre til å tenke seg om før de legger seg under kniven.

ANGRER: Hannah Spearritt opplevde sykdomsmareritt etter at hun opererte puppene. Nå advarer hun andre. Foto: Shutterstock editorial/NTB
ANGRER: Hannah Spearritt opplevde sykdomsmareritt etter at hun opererte puppene. Nå advarer hun andre. Foto: Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

I 2013 tok Hannah Spearritt (41), kjent fra gruppa S Club 7, et valg hun trodde skulle forbedre livet hennes. Etter det hun beskriver som flere år der hun var misfornøyd med kroppen sin, la hun seg under kniven for å gå opp et par BH-størrelser.

Dét skulle vise seg å bli et valg hun angrer bittert på.

Nå vil Spearritt sette fokus på hva som kan gå galt under kosmetiske inngrep. Det gjør hun i dokumentaren «Me & Breast Implants» som kommer senere i år.

OPERERT: Tidligere «Ex on the beach»-deltaker Ariel Søyland forteller om rumpeoperasjonen hun tok før reality-deltakelsen. Video: Rød Løper Vis mer

Ble alvorlig syk

Kort tid etter inngrepet begynte nemlig 41-åringen å merke flere symptomer på kroppen.

- Det startet med angst, og på det tidspunktet tenkte jeg at det bare var på grunn av livssituasjonen min. Men så begynte jeg å føle meg deprimert. Jeg kunne få panikkanfall på grunn av klær jeg ikke hadde brettet. Så begynte jeg å miste håret, ble slapp og glemsk. Det var en lang liste med symptomer, har Spearritt fortalt til This Morning.

Da sykdommen herjet som verst i kroppen var sangeren på turné med S Club 7. Av legene fikk hun medisiner som hjalp, men det var kun for korte perioder.

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

- Legene hørte ikke på meg. Jeg trodde jeg skulle dø. Jeg kunne nesten ikke gå, har Spearritt tidligere fortalt Daily Mail.

Fra en lege i USA fikk hun for første gang høre om «Breast Implant Illness». Til slutt måtte Spearritt ta valget om å fjerne brystimplantatene hun hadde ønsket seg siden hun var 16 år.

Sangeren forteller at det tok kort tid før hun var på bedringens vei etter å ha fjernet implantatene.

- Energien min kom tilbake, feberen min gikk vekk og angsten min forsvant. Jeg måtte bygge opp immunforsvaret mitt på nytt, forteller hun til This Morning.

Ikke alene om å angre

Spearritt er langt ifra den eneste som angrer på sine kosmetiske inngrep. Blant de angrende kjendisene finner vi blant annet superstjernen Victoria Beckham (48), som mener man burde lære seg å sette pris på sin egen kropp.

RAAD: En åpenhjertig Isabel Raad byttet side i debatten om plastisk kirurgi. Video: Celina Morken Vis mer

Hjemme i Norge har kjendiser som Martine Lunde (26), Dorthe Skappel (59), og Sophie Elise (27) alle vært ærlige om at de har angret på at de endret på kroppen sin.

Spearritt oppfordrer alle som vurderer å legge seg under kniven til å tenke seg om én ekstra gang.

- Det rammer ikke alle, men det er noe å være bevisst på ettersom det virkelig kan påvirke immunsystemet ditt.

LES OGSÅ: Ble dumpet etter botox-nekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer