GODE KOLLEGER: Sebastian Warholm har blitt rikskjendis gjennom suksessen med "Himmelblå". Her er han sammen med "TV-familien" Elvira Haaland, Line Verndal og Edward Schulteiss Foto: Seher.no
GODE KOLLEGER: Sebastian Warholm har blitt rikskjendis gjennom suksessen med "Himmelblå". Her er han sammen med "TV-familien" Elvira Haaland, Line Verndal og Edward Schulteiss Foto: Seher.noVis mer

- Trodde jeg skulle dø

"Himmelblå"-stjernen ble reddet av ukjent mann.

SEHER.NO: Sebastian Warholm har gjort stor suksess i rollen som Robin i NRK-serien "Himmelblå".

Men hadde det ikke vært for en ukjent nordmann, kunne produsentene av den populære serien blitt tvunget til å spille inn de siste episodene uten 13-åringen.

Til Se og Hør Weekend sier Warholm at han ble overmannet av flere store bølger og en sterk strøm, da han sommer dro på ferie til Gran Canaria med foreldrene Tore og Bente.

Sebastian hadde dratt for å bade med to feriekamerater og faren til en av guttene, da ulykken skjedde.

- Jeg ble kastet rundt, hit og dit, og visste knapt hva som var opp og ned. Jeg svelget masse sjøvann. Til slutt fikk jeg hodet over. Jeg hostet og gispet. Da så jeg at det kom en bølge til og at den ville treffe meg straks. Da tenkte jeg: "Dette går ikke bra. Nå dør jeg", sier Sebastian til bladet.

Redningen ble ifølge Se og Hør Weekend en ukjent nordmann, som hjalp Sebastian med å kjempe mot bølgene.

- Sammen ble vi skylt inn mot land og plutselig satt jeg på stranden, mer husker jeg ikke - alt var så forvirrende, sier Sebastian - som har slitt med ettervirkninger etter ulykken.

Sebastian og hans familie sier til Se og Hør Weekend at de håper at den navnløse redningsmannen - som de tror er bergenser - vil ta kontakt så de kan få takket ham ordentlig.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: "Himmelblå"-Line tvinges vekk fra samboeren