- Trodde jeg skulle dø

Popstjernen slet med opptil 20 panikkanfall om dagen.

LANGT NEDE: Til OK! Magazine forteller den australske artisten at han har slitt med psykiske probemer. Foto: STELLA PICTURES
LANGT NEDE: Til OK! Magazine forteller den australske artisten at han har slitt med psykiske probemer. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For ti år siden ble popstjernen Peter André (37) innlagt på psykiatrisk sykehus, etter at hans enorme arbeidsmengde hadde ført til et nervøst sammenbrudd.

37-åringen slet med opp til 20 panikkanfall om dagen, og var overbevist om at han kom til å dø som følge av dem, skriver Daily Mail.

- Man går gjennom masse angst og tror det er slutten på livet, men det er det ikke, sier André til OK! Magazine, ifølge den britiske tabloidavisen.

Til magasinet forteller «Mysterious Girl»-sangeren at han senest hadde et panikkanfall for åtte måneder siden, i etterkant av skilsmissen med glamourmodellen Katie Price (31).

- Jeg våknet klokken tre på natten og følte noen hamret meg i hodet. Jeg fikk panikk og begynte å hyperventilere, hendene mine svettet og jeg trodde hjertet skulle hoppe ut at kroppen min. Uansett hvor mange ganger det skjer, så tenker man hver gang, 'Jeg kommer til å dø', forteller han.

37-åringen ble innlagt da han var på toppen av artistkarrieren sin, og forsøkte å slå gjennom i USA, og til OK! Magazine forteller stjernen at han flere ganger på den tiden var svært langt nede. Nå takker han imidlertid barna, Princess (2) og Junior (4), for det gode humøret, og hevder de er grunnen til at han aldri kommer til å trenge behandling igjen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jordans ekteskap er ugyldig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer