<strong>TENKTE RASJONELT:</strong> - Jeg tenkte «hvordan gjør kvinner dette?». Men hvis andre har gjort det før, da kan jeg klare det også, forteller Miranda Kerr om den svært harde og intense fødselen av sønnen Flynn. Foto: All Over Press
TENKTE RASJONELT: - Jeg tenkte «hvordan gjør kvinner dette?». Men hvis andre har gjort det før, da kan jeg klare det også, forteller Miranda Kerr om den svært harde og intense fødselen av sønnen Flynn. Foto: All Over Press Vis mer

- Trodde jeg skulle dø under fødselen

Dramatisk da den australske modellen Miranda Kerr fikk sitt første barn.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den australske skjønnheten Miranda Kerr (28) og hennes mann, Orlando Bloom (34), fikk sitt første barn i januar, en sønn som fikk navnet Flynn. Bare noen uker etter fødselen viste hun sin nye, sylslanke figur under Paris Fashion Week.

Å finne tilbake til matchvekten så dermed ut til å være såre enkelt for mamma Miranda. Men fødselen i deg selv var mye vanskeligere enn hun tidligere har gitt uttrykk for, avslører hun nå.

- Ved et stadie trodde jeg faktisk at jeg skulle dø, jeg følte at jeg forlot min kropp. Jeg så ned på meg selv, og smerten var bare så intens, sier 28-åringen til australske InStyle magazine ifølge Daily Mail.


Men Miranda Kerr bet tennene sammen.

- Jeg tenkte «hvordan gjør kvinner dette?» Men hvis andre har gjort det før, da kan jeg klare det også. Jeg var bestemt, forteller Kerr, som tidligere bare har uttalt at fødselen var «lang og vanskelig».

I magasinet poserer Victoria's Secret-modellen på coveret i en greskinspirert kjole i gull. I intervjuet avslører hun også at hun aldri var redd for at fødselen skulle ødelegge kroppen hennes.

- Flynn er en stor baby, som veide 4,5 kilo da han ble født. Jeg tenkte med meg selv at jeg har lyst til å gjøre så mye annet enn å stå modell. Jeg kan leve med en kropp ute av form så lenge jeg har en frisk sønn. Det er verdt det, sier hun til magasinet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik får supermodellene drømmekroppen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer