- Trodde jeg ikke skulle våkne igjen

Christian Ingebrigtsen fikk dødsangst under «71 grader nord».

Publisert
SEOGHØR.NO: Etter nyttår er det klart for en ny sesong av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» på TVNorge.

Blant deltagerne er sangstjernen Christian Ingebrigtsen (35) og den tidligere fotballproffen Christer Basma (40). Under TVNorges vårlansering fortalte Ingebrigtsen at det ble svært dramatisk under turen, og at han på et tidspunkt fryktet for sitt eget liv.

- Vi fikk veldig dårlig vær da vi var oppe på en isbre. Det snødde, vi så ingenting og fant ut etter 10-12 timer at vi hadde gått helt feil. Da må jeg innrømme at frykten grep meg, sier Ingebrigtsen til Seoghør.no.

Basma forklarer hvordan Ingebrigtsens høflige manerer gjorde utslag på reaksjonen som til slutt kom.

- Han er veldig høflig da, så at det hadde kokt en times tid, utbrøt han: «Nå må jeg på det sterkeste be om at noen tar kontrollen», sier Basma.

FÅ MED DEG SEOGHØR.NO WEEKEND TV HER

Ingebrigtsen var så kald at han var redd for å ikke våkne igjen da deltagerne skulle legge seg til å sove på isbreen.

- Jeg var ordentlig redd for at jeg ikke kom til å våkne opp igjen. Jeg hadde fryst så mye i teltet, også skulle vi opp 1800 høydemeter på en isbre for å sove. Vi var så kalde. Jeg tenkte: «Dette kommer ikke til å gå, jeg kommer ikke til å våkne her oppe».

Foruten Basma og Ingebrigtsen, kjemper Elin Sogn, Gaute Ormåsen, Heidi Marie Vestrheim, Kristine Duvholt Havnås, Andrine Flemmen, Iver Horrem, Stine Brun Kjeldaas, Johan Remen Evensen og Anette Bøe om å bli Norges tøffeste kjendis.

Se video med hele intervjuet øverst i saken.

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» har premiere på TVNorge på nyåret.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Vi har blitt forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer