VÆRT TUNGT: - Jeg er fremdeles i sjokk tror jeg, har liksom ikke helt gått opp for meg, skriver Helene i bloggen sin om bruddet med modellkjæresten. Foto: Morten Krogh, Se og Hør
VÆRT TUNGT: - Jeg er fremdeles i sjokk tror jeg, har liksom ikke helt gått opp for meg, skriver Helene i bloggen sin om bruddet med modellkjæresten. Foto: Morten Krogh, Se og HørVis mer

- Trodde jeg hadde møtt mannen i mitt liv

Helene Rask (26) snakket åpenhjertig ut om det vonde bruddet med modellkjæresten.

SEHER.NO: I mai avslørte tidligere glamourmodell Helene Rask (26) at kjærligheten til modellen Knut Olav Bjørnstad (32) hadde tatt slutt.

Det var brudd nummer tre på ett år for Rask.

"For få måneder siden trodde jeg at jeg hadde møtt mannen i mitt liv, følte det av hele mitt hjerte. Med det samme jeg hadde smakt på følelsen og begynt å tørre å tro på en felles fremtid var det hele brutalt historie..." skrev Rask på bloggen sin, og det er tydelig at bruddet har satt sine spor i jenta.

"Det er så absurd å tenke tilbake på, som en vond drøm. Jeg er fremdeles i sjokk tror jeg, har liksom ikke helt gått opp for meg..."

Paret møttes via en felles venn, og kort tid etter oppstod det romantiske følelser mellom de to. Men lykken ble altså kortvarig.

På TVNorge sin årlige høstlansering i forrige uke ble det avslørt at Helene og hennes Rask Models skal få sin egen realityserie til høsten.

På bloggen sin takker 26-åringen jobben for at hun har kommet over bruddet med ekskjæresten så bra.

"Hadde det ikke vært for jobben vet jeg faktisk ikke hva jeg hadde gjort.... Reist på jordomseiling eller noe, bare for å komme langt, langt vekk....Sånn ble det altså ikke, sjebnen ville meg annerledes."

LES OGSÅ: Sommerens single babes