- Trodde jeg hadde gått ned ti kilo

Men «71 grader nord»-deltageren fikk seg en overraskelse da hun kom seg på vekta...

GIKK OPP: - Vi bar jo mye tungt og brukte muskler vi kanskje ikke var så vant til å bruke. Og så vidt jeg vet veier jo muskler mer enn fett, sier Julie Torp Halbakken, som under innspillingen av «71 Grader Nord» gikk opp mellom tre og fire kilo. Foto: TVNorge
GIKK OPP: - Vi bar jo mye tungt og brukte muskler vi kanskje ikke var så vant til å bruke. Og så vidt jeg vet veier jo muskler mer enn fett, sier Julie Torp Halbakken, som under innspillingen av «71 Grader Nord» gikk opp mellom tre og fire kilo. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Mandag ble det klart at Oslo-jenta Julie Torp Halbakken (22) er ferdig i «71 Grader Nord». Til Seher.no la 22-åringen, som sammen med Christian Otter (25), Thomas Hammernes (26) og Morten Arvnes (25) var med i den mye omtalte «firerbanden», ikke skjul på at exiten kom lite overraskende på henne.

- Firerbanden er nok grunnen til at jeg røk ut. Det var vanskelig for oss helt fra starten. Alle var bestemt på at vi skulle ut. Og da jeg fikk 17 minuspoeng var det mange som ville stemme på meg for å sikre seg selv, forklarte hun etter å ha røket ut av programmet.
 
«71 Grader Nord» har bydd på uvanlig tøffe utfordringer for mange av deltagerne, og flere Seher.no har vært i kontakt med forteller om turer der de har forbrent mellom 3.000 og 4.000 kalorier. Til Seher.no forteller Julie at hun trodde hun hadde mistet mange, svært mange kilo, under den strabasiøse ferden mot Nordkapp.

- Jeg ble jo mye tynnere og merket det på klærne jeg brukte. Jeg trodde jeg hadde gått ned ti kilo, smiler hun til Seher.no.

Men det var ikke tilfelle for den spreke jenta. Halbakken hadde nemlig gått motsatt vei på vektskalaen.

- Jeg hadde gått opp mellom tre og fire kilo. Vi bar jo mye tungt og brukte muskler vi kanskje ikke var så vant til å bruke. Og så vidt jeg vet veier jo muskler mer enn fett. Det er nok der ligger, forteller Julie, som ikke har ofret antallet kilo så mange tanker etter at hun kom hjem fra TV-innspillingen.

- Jeg har ikke vekt, og veier meg heller ikke. Men jeg kom fort inn i buksene igjen, sånn går det jo når man begynner å spise normalt igjen. I tillegg trener jeg, så det er ikke sikkert musklene ble borte heller, sier Julie Torp Halbakken til Seher.no.

«71 Grader Nord» ser du på TvNorge mandager klokka 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Noen ble tatt med buksene nede