BLE SYKMELDT: Da hun fikk krystallsyke ble Mari Maurstad sykmeldt i tre måneder.  Foto: Se og Hør
BLE SYKMELDT: Da hun fikk krystallsyke ble Mari Maurstad sykmeldt i tre måneder. Foto: Se og HørVis mer

- Trodde jeg hadde fått hjerneslag og kreft

Mari Maurstad fryktet det verste før sykdomsdiagnosen.

SEOGHØR.NO: Tidligere i år måtte den energiske skuespilleren Mari Maurstad (58) ta seg en ufrivillig pust i bakken da hun ble slått ut av krystallsyke og sykmeldt i tre måneder.

- Det var nok egentlig utbrent jeg var, men det ga seg utslag i krystallsyke. Jeg kastet opp og svimlet rundt og var kjemperedd, jeg trodde jeg hadde fått hjerneslag og kreft og alt mulig. Heldigvis gikk krystallsyken fort over, sier skuespileren til VG Helg.

Tidligere denne uken var hun tilbake på scenen da «Mary Poppins» hadde premiere på Folketeatret i Oslo. Maurstad har tidligere fortalt til Se og Hør at hun synes det er vanskelig å slappe av.

- Problemet for meg er at jeg synes det er så innmari gøy å jobbe. Det er liksom hobbyen min, også. Da er det litt vanskelig å si nei til ting. Men selv om timeplanen viser at det er ledig tid, skal det være plass i hodet også, sa Mari Maurstad til Se og Hør i juli.

LES OGSÅ: - Skjønnhetspresset er overalt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.