- Trodde jeg hadde blitt gal i hodet

MGP-aktuelle Lene Alexandra Øien fikk tvangstanker av lipgloss og toalettbesøk.

RUTINER: - Hver gang jeg ser en scene må jeg på do, og så blir jeg veldig tørst. Jeg må ha mer pudder, mer lipgloss, sier Lene Alexandra til Seher.no. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås
RUTINER: - Hver gang jeg ser en scene må jeg på do, og så blir jeg veldig tørst. Jeg må ha mer pudder, mer lipgloss, sier Lene Alexandra til Seher.no. Foto: Seher.no/Kirsti Irgens Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
ØRLAND (Seher.no): Fredag er det klart for første delfinale i Melodi Grand Prix 2010, som finner sted i Ørland, og en av artistene som skal konkurrere om finaleplass er Lene Alexandra Øien (28).

28-årngen ble først kjent da hun deltok i "Robinsonekspedisjonen" i 2004, og deltok også i Melodi Grand Prix samme år. Fredag konkurrerer Lene Alexandra mot artister som Maria Haukaas Storeng og Bjørn Johan Muri, og hun innrømmer at hun er spent på konkurrentene.

- Jeg frykter alle sammen. Jeg føler at jeg er heldig som får være med på dette. Jeg vet at jeg kommer til å lære masse, og jeg skal gjøre mitt beste for å lage et bra show for de der hjemme i stua, sier hun til Seher.no.

I delfinalen på fredag skal artisten fremføre låten "Primadonna", som hun skrev etter å ha blitt kalt nettopp det av eksmanageren Christer Falck. Først ble hun støtt av beskrivelsen, men etter å ha googlet utrykket valgte hun å heller ta det som et kompliment.

I låten - som er et tilsvar til Falcks uttalelse - synger Lene Alexandra blant annet "some people don't understand", og hun forteller at den handler om å bli misforstått som artist, og det å bli sett på som krevende.

- Med "Some people don't understand" mener jeg at hvis en artist ber om noe, for eksempel at hun sier at jeg vil ha spesiell drikke eller ekstra sminketid, noe jeg ofte vil ha, så er det fordi at artistene trenger de tingene for å yte maks. Alle har sine greier, og det er sånne ting som ikke blir snakket så mye om, fordi da er man litt .... Og det er jo ikke lov! Man skal jo ha beina på jorda, forklarer hun.

I fjor skrev Journalisten at Lene Alexandra blant annet hadde krevt mineralvann, et brukbart speil og kaffe da hun skulle underholde på Gull og Gråstein-konferansen. Til Seher.no innrømmer 28-åringen at hun har sine ting hun føler hun bør ha eller gjøre i forkant av et show, men at hun heldigvis ikke er alene om det.

- Hver gang jeg ser en scene
må jeg på do, og så blir jeg veldig tørst. Jeg må ha mer pudder, mer lipgloss. Jeg tror liksom at det går bedre da, men det gjør jo ikke det. Det er bare sånne tulleting. Etter at jeg har blitt kjent med flere artister, har jeg begynt å føle meg mer normal. Jeg trodde jeg var litt gal i hodet i en periode, men det blir sikkert bare verre og verre. Så dette er vel bare begynnelsen, fleiper Lene Alexandra til Seher.no.


Mariah Carey (38) er en av Hollywoodstjernene som er kjent for sine ekstreme divakrav, og Trøgstad-jenta sier hun kjenner seg igjen.

- Jeg forstår det der med Mariah Carey og sånn, men jeg har ikke kommet på det nivået at jeg må plukke ut de røde non-stopene og sånn...

Melodi Grand Prix: Delfinale fra Ørland ser du på NRK fredag klokken 19.40.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   


LES OGSÅ: - Jeg er en flørtepusVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer