Jennifer Coolidge:

- Trodde ikke vi kom til å overleve

Skuespilleren åpner seg om den krevende perioden.

ÆRLIG: Skuespiller Jennifer Coolidge, her med «American Pie»-kollega Seann William Scott, deler hvordan hun har taklet - eller ikke taklet - det siste året. Foto: A Berliner/ BEI/ REX/ NTB
ÆRLIG: Skuespiller Jennifer Coolidge, her med «American Pie»-kollega Seann William Scott, deler hvordan hun har taklet - eller ikke taklet - det siste året. Foto: A Berliner/ BEI/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Jennifer Coolidge (59) har gjort det stort i Hollywood, og er kanskje aller best kjent fra kultklassikere som «Legally Blonde» og «American Pie».

Flere kjente fjes har vært åpne om hvordan coronapandemien har påvirket hverdagen, både internasjonalt og her til lands. Nå forteller også Coolidge om hvordan pandemiens konsekvenser har snudd livet hennes på hodet.

I et intervju med The Guardian kan nemlig 59-åringen røpe de mørke tankene hun har hatt under pandemien.

TREND: Denne TikTok-trenden skaper reaksjoner. Leger og eksperter er nå redde for at den skal øke skepsisen til coronavaksinene. Video og reporter: Klaus Holm Fjellro / Dagbladet TV. Musikk: Epidemicsound. Vis mer

- Fatalistisk syn

Flere tenker kanskje på en dumsnill og likeglad blondine i forbindelse med skuespillerens tidligere verk, som ved flere tilfeller har fremstilt akkurat dette.

Bak kulissene er imidlertid realiteten noe mørkere, der skuespilleren kan innrømme tunge tanker rundt det verdensomspennende viruset.

- Jeg ble veldig påvirket av pandemien. Det var en utrolig trist tid. Jeg leste tragiske nyhetssaker på daglig basis, hadde et fatalistisk syn og forventet at viruset kom til å vinne, forteller Coolidge, og legger til:

- Jeg kjente folk som mistet livet sitt og var overbevist om at vi ikke kom til å komme oss gjennom det. Jeg tenkte ikke på jobb, fordi jeg tenkte at vi ikke kom til å overleve.

Skuespilleren ble så kontaktet av regissør Mike White (51), som hadde skrevet en rolle til henne i HBO-serien «The White Lotus». Dette var hun imidlertid skråsikker på at hun ikke ville takke ja til.

FRYKT: Skuespilleren var overbevist om at viruset skulle vinne. Foto: John Salangsang/ Shutterstock/ NTB
FRYKT: Skuespilleren var overbevist om at viruset skulle vinne. Foto: John Salangsang/ Shutterstock/ NTB Vis mer

- Det var umulig i mine tanker. Jeg hadde overspist og selvdestruert hjemme i flere måneder og spist pizza hele dagen. Det var ikke en sjanse i havet at jeg skulle være på film med mindre de filmet meg fra halsen opp. Jeg er ganske overfladisk, så det var helt umulig.

TIl slutt bestemte hun seg for å ta rollen, noe som medbrakte en viktig lærepenge for 59-åringen.

- En god venn av meg overtalte meg til å eie rotet mitt og bare gjøre det. Jeg kan ikke si deg hvor nære jeg var på å ødelegge hele greia for meg. Det er en skikkelig god lærepenge. Jeg hadde aldri tilgitt meg selv.

Tilbake på skjermen

Som tidligere nevnt er «Legally Blonde» blant filmene som filmstjernen har medvirket i, og helt siden andre filmen kom i 2003 har fansen håpet på en gjenforening.

Det har nemlig lenge vært snakk om at filmene skal bli en trilogi. Allerede i 2018 avslørte Witherspoon at den tredje filmen var på vei, og at den skulle komme på Valentine's Day i 2020.

PANDEMI: Året ble snudd på hodet for mange av oss da corona inntraff i mars - deriblant Martine Lunde. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

Filmen ble imidlertid forsinket som skyldtes blant annet utskiftninger av manusforfattere, og coronapandemien, skriver Screen Rant.

Nå er en ny lanseringsdato satt, og «Legally Blond 3» skal komme på kino 20. mai neste år - 21 år etter den første filmen.

Seerne får dermed et gjensyn med Witherspoon i rollen som Elle, og andre skuespillere som returnerer er blant andre: Alanna Ubach (Serena) og Jessica Cauffel (Margot), samt Jennifer Coolidge som Paulette.

LES OGSÅ: - Han vet egentlig ikke hva som skjer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer