- Trodde ikke Kim kunne gjøre noe sånt

Heidi Stueflotten fra Paradise Hotel var utrøstelig etter sjokkbeskjeden.

BRAST I GRÅT: Heidi Stueflotten klarte ikke å holde tårene tilbake da hennes partner Kim Høgås Hansen ble kastet ut av årets finale i «Paradise Hotel» på grunn av juks. Foto: TV3
BRAST I GRÅT: Heidi Stueflotten klarte ikke å holde tårene tilbake da hennes partner Kim Høgås Hansen ble kastet ut av årets finale i «Paradise Hotel» på grunn av juks. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildene fra finalefesten nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
  Niklas Vindel (25) og Madelen Voreland Berås (21) kunne torsdag juble over å ha blitt 150 000 kroner rikere hver etter å ha gått til topps i årets utgave av realityserien «Paradise Hotel».

Paradise-finalist Heidi Stueflotten brøt ut i tårer da hennes romkamerat Kim Høgås Hansen torsdag ble avslørt som juksemaker og kastet ut av årets finale.

- Det kom som et sjokk. Jeg trodde ikke at Kim kunne gjøre noe sånt. Det var fælt og jeg klarte ikke å stoppe gråten. Jeg begynner sikkert å gråte når jeg ser det igjen også, sa hun til Seher.no før finalesendingen.

Heidi sier at hun ikke hadde noen anelse om Kims hemmelige lapp til realitykollegaen Ole Christian Løvold, som førte til at han ble diskvalifisert.

- Jeg ante ingenting, men skjønner jo hvorfor han gjorde det. Det var et veldig vanskelig oppdrag. Men jeg vet ikke om jeg hadde gjort det samme i hans sted

Kritiserer tidspunktet for avsløringen

Heidi er imidlertid kritisk til at Ole Christian ventet helt til finalen med å avsløre Kims juks.

- Jeg mistenker ham for å vente så lenge, fordi han ikke ville gjort det hvis han selv var med i spillet. Nå tror jeg han bare ønsket å styrke Niklas Vindels sjanser for å vinne, sier hun.

Etter utkastelsen av Kim, fikk Heidi velge seg ny partner og valget falt svenske Mikael Johnsson. Men å stå i finalen med en ny mann ble ikke det samme for Heidi.

Mistet motivasjonen
Til tross for at hun flere ganger har sagt at hun var villig til å gå langt for å vinne, innrømmer hun  at hun fikk en psykisk knekk og mistet all motivasjon da partneren forsvant.

- Det var jo Kim jeg ville vinne sammen med og når jeg ikke kunne det, ville jeg bare hjem. Jeg fikk heller ikke snakke med ham etter utkastelsen og måtte bare sitte på rommet mitt med Micke. Jeg var utrøstelig, sier hun til Seher.no.

Da tiden kom for selve finalen, hevder Heidi hun for lengst hadde gitt opp alt håp om å vinne.

- Hadde jeg stått sammen med Kim, tror jeg vi hadde hatt en bedre sjanse til å vinne. Nå følte jeg at finalen var avgjort på forhånd, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-finalen var spill for galleriet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer