- Trodde ikke jeg skulle bli historisk

Robinson-vinneren ble tatt på senga i finalen.

SUVEREN SEIER: Elisabeth Nielsen kunne glede seg over å ha fått alle stemmene i det siste isrådet i årets vinter-Robinson, som ga henne premien på 300 000 kroner. Foto: TV3
SUVEREN SEIER: Elisabeth Nielsen kunne glede seg over å ha fått alle stemmene i det siste isrådet i årets vinter-Robinson, som ga henne premien på 300 000 kroner. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tobarnsmoren Elisabeth Nielsen (38) kunne søndag heve armene i triumf, da hun stakk avgårde med alle stemmene i finalen i vinterutgaven av realityserien «Robinsonekspedisjonen».

- Christer Falck sa til meg at ingen Robinsonvinnere har fått alle stemmene i finalen, siden han selv vant den første sommerutgaven. Nå skjedde det også i det første vinter-Robinson.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli historisk. Jeg hadde håp om at jeg skulle vinne, men at det skulle bli enstemmig er helt vilt, sier hun til Seoghør.no.

Kom inn igjen
Elisabeth - som slo Ørjan Danielsen (22) i finalen - ble tidligere i år stemt ut av ekspedisjonen, men kom inn igjen da en deltager ble syk.

Hun tror valgskredet skjedde fordi hun i motsetning til sin finalemotstander ikke hadde vært så opptatt av taktisk spill.

- Ørjan var en stor taktiker og sterk i konkurransene.  Jeg var ikke den beste der, fordi jeg er mindre enn mange av de andre. Men jeg har laget mye mat og bidratt på mange måter i gruppa.

- Derfor føler jeg meg definitivt som en verdig vinner. Jeg hadde flaks som fikk komme inn igjen, men litt flaks må man også ha, om man skal vinne «Robinsonekspedisjonen», jubler hun.

Ny bil
For premien på 300 000 kroner har hun kjøpt seg en ny bil av merket Volvo, i tillegg til å bruke penger på oppussing av huset sitt.

Nielsen sier det har vært vanskelig å holde Robinson-seieren skjult, spesielt for sin sønn på 13 år og datteren på 21 år.

- Det har vært vanskelig å holde tett, etter hvert som jeg har kommet nærmere finalen. Men nå skal vi feire med en skikkelig fest, sier hun til Seoghør.no.

- Ville aldri gjort det igjen
Tidenes første vinter-Robinson ble spilt inn i januar under temperaturer ned mot 40 kuldegrader.

Elisabeth sier hun aldri kommer til å være med på noe lignende igjen, til tross for at hun gikk av med seieren.

- Jeg var heldig og slapp unna frostskader, men nesten alle de andre har jo fått det. Det var utrolig hardt, og jeg hadde nok ikke sagt ja til å bli med igjen.

- Når jeg går på skitur og beveger meg ut i snøen heretter, skal det være på mine premisser, sier hun til Seoghør.no.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Skadet seg etter å ha trosset Robinson-legen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer