TAR DET MED ET SMIL: Samsaya sier at fansen lot seg irritere over kjole-slakten, men at hun selv bare måtte le av kommentarene til Jan Thomas. Foto: Foto: Anders Myhren / Seher.no
TAR DET MED ET SMIL: Samsaya sier at fansen lot seg irritere over kjole-slakten, men at hun selv bare måtte le av kommentarene til Jan Thomas. Foto: Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Trodde ikke Jan Thomas brukte sånne ord

"Det er en fryktelig jallakjole, den er rett og slett grusom", skrev Jan Thomas...

Se videointervju med Samsaya nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Med tettsittende rosa kjole, pyntet med glitrende paljetter, skred artisten Samsaya (29) ned den røde løperen på Spellemannutdelingen i Oslo Spektrum 24. januar i år.

Påfølgende uke fikk hun en knusende dom for antrekket i Se og Hør av motepoliti Jan Thomas (42).

"Denne kjolen ser ut som noe du har kjøpt i en innvandrerbutikk på Grønland. Det er en fryktelig jallakjole, den er rett og slett grusom", skrev Jan Thomas, og ga antrekket terningkast to.
Den singel-aktuelle artisten synes selv at image er viktig, men denne kommentaren fikk henne bare til å le.

- Jeg synes det var morsomt at han brukte alle disse ordene, sånn som "jalla". Jeg trodde ikke Jan Thomas brukte sånne ord, sier en leende Samsaya til Seher.no.
Den indisk-norske skjønnheten forteller at fansen lot seg irritere over oppslaget, men selv syntes hun ikke dette var noe ekstremt.

Tidligere har Jan Thomas gitt artisten gode kritikker for sine festantrekk, og hun slår seg derfor til ro med at "smaken er som baken".

- Jeg synes kjolen er fin, det er derfor jeg gikk med den, sier Samsaya til Seher.no.

LES OGSÅ: Fikk gåsehud da jeg så det

Se videointervju med Samsaya her:[obj:media:7735]