TÅREVÅT EXIT: Victoria Norrman tok til tårene da hun torsdag sendte hjem romkameraten Stian Claudi Reinung til for Torbjørn Stafford Barth (t.h). Foto: TV3
TÅREVÅT EXIT: Victoria Norrman tok til tårene da hun torsdag sendte hjem romkameraten Stian Claudi Reinung til for Torbjørn Stafford Barth (t.h). Foto: TV3 Vis mer

- Trodde ikke hun skulle gjøre dette

Stian Claudi Reinung reagerte med vantro da Victoria Norrman sendte sin fjerde venn ut av «Paradise Hotel».

SEHER.NO:  Etter syv uker på «Paradise Hotel» ble det torsdag Stian Claudi Reinung (20) som måtte sjekke ut av TV3s reality-serie «Paradise Hotel», da Victoria Norrman på dramatisk vis valgte Torbjørn Stafford Barth (21) framfor romkameraten.

Stian sier at selv om han prøvde å beholde maska foran TV-kameraene, ble han lamslått av det han oppfattet som et dolkestøt fra partnerens side.

- Jeg skjønner at hun kun har tenkt på spillet, men trodde ikke hun skulle gjøre dette mot meg også.

Tidligere har hun sendt hjem både Daniel (Hamnes), Petter (Holmbakken) og fikk meg til å velge Karoline (Berget, red.anm.) framfor henne. Men hun hadde tydligvis ingen problemer med å sende hjem fire av sine nærmeste venner etter tur, sier han til Seher.no.

Stian tror at Victorias følelser for Torbjørn - som gjorde comeback i realityserien onsdag - ble skjebnesvangre for ham selv.

- Da Torbjørn kom inn igjen tenkte jeg "nå kan jeg ryke ut". Jeg prøvde å snakke med Torbjørn, og deretter Victoria, som jeg følte skyldte meg en tjeneste etter det som skjedde med Karoline.

Får kritikk
Victorias tøffe spill i årets «Paradise»-sesong har ført til at Skiens-jenta har blitt møtt med hets på sin blogg av flere Paradise-seere. Skiens-jenta har også fått kritikk fra blant annet realitykollegene Daniel Hamnes (23) og Karoline Berget (21).

Stian har tidligere ikke lagt skjul på at han er blitt overrasket over det han har sett av Victoria på TV-skjermen i årets «Paradise»-sesong. Han forstår derfor at mange seere lar seg provosere av hennes oppførsel.

- Jeg ante ikke at hun var så falsk. Slik jeg opplevde Victoria inne på hotellet, var hun en søt og snill jente, og jeg trodde hun sa alt til meg. Hun har vært flink til å spille spillet, men har ikke tenkt på at oppførselen hennes kunne føre til reaksjoner når serien begynte å gå på TV.

Victoria sa i forrige uke til Seher.no at hun imidlertid ikke tar seg nær av kritikken.

- Jeg tar meg ikke nær av dette, og har ikke grått noen tårer. De andre deltakerne som kritiserer meg må gjerne slenge dritt, men jeg vil ikke være med på den leken. Jeg tror det kun slår tilbake på dem selv. Folk må huske at «Paradise» er et spill, og dette er virkeligheten.

Fortsatte festen etter exiten
Også Patrick Nygård (22) måtte torsdag forlate skandale-hotellet, etter knappe to uker.

Stian hevder han er glad for at han hadde selskap etter sjokk-exiten.

- Da vi kom ut fra hotellet satt vi sammen på et hotellrom og pratet. Patrick er en bra fyr, og vi bestemte oss for å fortsette festen, selv om vi hadde røket ut, sier han til Seher.no.

Han legger imidlertid ikke skjul på at det var en stor overgang å komme tilbake til hverdagen i Norge.

- Jeg er jo i full jobb som snekker, og det var tungt å komme tilbake i jobb etter flere uker i luksus. Men jeg vil ikke deppe selv om jeg røk ut. Jeg har hatt syv flotte uker, og prøvde å si til de som ble igjen at de skulle fortsette å ha det gøy, selv om jeg ikke var der lenger.

Ingen kontakt med Victoria
I dag har Stian ingen kontakt med Victoria, men hevder det ikke har noe med utkastelsen fra hotellet å gjøre.

- Vi har ikke den samme omgangskretsen ganske enkelt. For min del er det som skjedde der inne over, og jeg vil ikke bruke tid på å si noe mer negativt om henne.

Selv om det ikke ble noen finaleplass på Stian, åpner han likevel for å bli med på mer reality-TV i fremtiden, hvis tilbudet skulle dukke opp.

- «Farmen» hadde vært gøy å være med på. Det hadde jeg fikset lett. Der hadde jeg også fått vise fram mine sider som handy man, noe det ikke var så mange muligheter til på Paradise, ler han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Gikk ned 13 kilo i Paradise