Thomas Drabløs, Peter Michelsen Kent Sundberg, Alexander Garborg Ågedal og Cato Sundberg i Donkeyboy jublet sammen med Linnea Dale etter å ha kapret tre priser under årets spellemann-utdeling. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
Thomas Drabløs, Peter Michelsen Kent Sundberg, Alexander Garborg Ågedal og Cato Sundberg i Donkeyboy jublet sammen med Linnea Dale etter å ha kapret tre priser under årets spellemann-utdeling. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Trodde ikke dette var mulig

Nå frir Donkeyboy-gutta til Linnea Dale om å fortsette suksess-samarbeidet.

Publisert
SEHER.NO: Medlemmene i Drammensbandet "Donkeyboy" jublet bare høyere og høyere da de tre ganger møtte pressen etter hvert som prisene haglet inn under lørdagens Spellemann-utdeling i Oslo Spektrum.

Se stor bildespesial fra Spellemann-festen her!


- Hadde noen sagt til oss for ett år siden at vi skulle stå her med tre priser i dag, hadde jeg sagt at de var gale. Alt har gått utrolig fort, sier bandmedlem Kent Sundberg til Seher.no.

I tillegg til prisen for "årets nykommer", vant gruppa også "årets video" og "årets hit" med låten "Ambitions" - i konkurranse med blant andre Alexander Rybaks MGP-vinner "Fairytale".

- Jeg hadde aldri trodd vi skulle klare å slå Rybak, men nå ble han jo årets Spellemann, så da er prisene jevnt fordelt, smilte Cato Sundberg etter at den tredje prisen var inkassert.

Donkeyboy-gutta tilskriver den tidligere Idol-deltakeren Linnea Dale mye av æren for det siste årets suksess og brukte pressekonferansen til å fri til henne for å bli med videre.

- Så lenge hun har lyst, er hun alltid velkommen til å fortsette samarbeidet med oss, sier Cato.

Og Linnea svarte med å rose gutta tilbake.

- En eller annen gang håper jeg jo på at jeg skal få prøvet meg som solo-artist, men nå storkoser jeg meg sammen med disse guttene, sier hun til Seher.no.

LES OGSÅ: Kom med protest-tatovering på Spellemann


Disse ble Spellemannsvinnere lørdag:

Beste video

Donkeyboy

Årets nykommer

Donkeyboy

Rock
John Olav Nilsen & Gjengen

Årets samtidskomponist
Ruben S. Gjertsen

Blues
Reidar Larsen

Hiphop

Tommy Tee

Årets produsent

Yngve Sætre

Årets kvinnelige artist

Noora Noor

Jazz
Tord Gustavsen Ensemble

Årets tekstforfatter(e)
Kjartan Kristiansen og Aslak Dørum (DumDum Boys)

Årets mannlige artist
Sivert Høyem

Elektronika
Röyksopp

Metal

The Cumshots

Country
Tore Andersen

Viser
Tonje Unstad

Klassisk musikk
Vilde Frang

Aårets barneplate

Malin Reitan

Årets danseorkester

Vagabond

Årets hit
Donkeyboy - Ambitions

Årets Spellemann
Alexander Rybak

Hedersprisen

Jahn Teigen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer