IKKE BARE MUSIKALSK: Pål «OnklP» Tøien sier i et intervju med MANN at han ikke var forberedt på at det skulle være så mye prat og piss i Hver gang vi møtes. Foto: TV 2
IKKE BARE MUSIKALSK: Pål «OnklP» Tøien sier i et intervju med MANN at han ikke var forberedt på at det skulle være så mye prat og piss i Hver gang vi møtes. Foto: TV 2Vis mer

- Trodde ikke det var så mye prat og annet piss

Pål «OnklP» Tøien ble tatt på senga da han ankom «Hver gang vi møtes»-innspillingen.

SEOGHØR.NO: TV 2 er godt i gang med en ny sesong av det populære programmet «Hver gang vi møtes», der blant annet rapperen Pål «OnklP» Tøien (30) har utmerket seg.

Til bladet MANN snakker Tøien - som har gjort suksess med låta «Styggen på ryggen» ut om sin egen deltagelse i programmet.

Der avslører han blant annet at han ikke var forberedt på at det skulle være fokus på så mye annet enn selve musikken.

HIT: OnklP ga sammen med De fjerne slektningene ut hitlåta Styggen på ryggen i fjor. Nå gjør også artisten det godt på TV-skjermen. Foto: TV 2
HIT: OnklP ga sammen med De fjerne slektningene ut hitlåta Styggen på ryggen i fjor. Nå gjør også artisten det godt på TV-skjermen. Foto: TV 2 Vis mer

Verst syntes OnklP det var å bli filmet mens han kjørte gravemaskin og gjorde andre aktiviteter sammen med de andre kjendisene.

- De aktivitetene var litt døve greier. Men jeg er jævlig fornøyd med låtene jeg gjorde på «Hver gang vi møtes». Jeg hadde en fakkings visjon med hver eneste låt, og følte at jeg naila det.

- Men jeg hadde bare fokus på det, jeg tenkte ikke over at det skulle bli så mye prat og annet piss. Bjarne Brøndbo hadde et par gode og drøye historier. Han var ikke så fæl. Han var bare jævla slitsom, haha, sier han til bladet.

I fjor ble Tøien slått konkurs for andre gang.

I intervjuet spøker han også med at deltagelsen i TV 2-programmet raskt kan forbedre den økonomiske situasjonen.- Da jeg gjorde den TV-driten visste jeg ikke at «Styggen på ryggen» skulle slå an så sjukt. For da kunne jeg vært ekstremt mye mer arrogant på skjermen, haha.

SNAKKER UT: Pål «OnklP» Tøien snakker ut om «Hver gang vi møtes»-oppholdet i bladet Mann. Foto: Faksimile Mann
SNAKKER UT: Pål «OnklP» Tøien snakker ut om «Hver gang vi møtes»-oppholdet i bladet Mann. Foto: Faksimile Mann Vis mer

- Som Vinni sa; «du kommer til å bli glad i de folka her, enten du vil eller ikke». Jeg var klar over at hvis jeg gjorde en bra figur, ville det kunne generere masse peeng. Og jeg trenger jo en kald million til kemner'n. Den er rett rundt hjørnet.

Tøien forklarte nylig at han ikke er så glad i å snakke om sitt eget kjærlighetsliv.

- Nei, jeg er ikke singel. Men det er egentlig ikke noe jeg liker å snakke så mye om. Så dere jenter der ute: Fortsett å lure! sa han til Seoghør.no.

OnklP er i helgen også med i kampen om en Spellemannpris i klassene «Urban» og «Årets hit».

Til Seoghør.no har artisten tidligere sagt at han tror det blir tøff kamp om prisene for «Styggen på ryggen».

- Det er jo noen ganske hissige hits i årets låt-kategorien. Så vi har heavy konkurranse der. Alt bare falt på plass som det skulle med den låta. Jeg har fått mye skryt for teksten, det setter jeg pris på. Men helhetlig er det en jævlig kick ass låt.

IKKE FORBEREDT: Pål Tøien sier han ikke var forberedt på det som ikke hadde med musikk å gjøre under «Hver gang vi møtes»-innspillingen. Foto: TV 2
IKKE FORBEREDT: Pål Tøien sier han ikke var forberedt på det som ikke hadde med musikk å gjøre under «Hver gang vi møtes»-innspillingen. Foto: TV 2 Vis mer


LES OGSÅ: - Det har vært ganske sjukt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.