<strong>VAKTE REAKSJONER:</strong> Elisabeth Nielsen sier til Seoghør.no at hun ble overrasket over reaksjonene til lagkameratene Lucas Scott Andersen og Ørjan Danielsen (nr en og to fra venstre) da hun kom tilbake fra hamburgermiddag med lag Sør i søndagens Robinson- Foto: TV3
VAKTE REAKSJONER: Elisabeth Nielsen sier til Seoghør.no at hun ble overrasket over reaksjonene til lagkameratene Lucas Scott Andersen og Ørjan Danielsen (nr en og to fra venstre) da hun kom tilbake fra hamburgermiddag med lag Sør i søndagens Robinson- Foto: TV3 Vis mer

- Trodde ikke de skulle bli så sinte

Reaksjonene på Robinson-deltagerens matspøk var mer dramatisk enn det som ble vist på TV.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at lag Nord tapte Robinson-kampen, ble det Elisabeth Nielsen (38) fra Trondheim, som søndag ble stemt ut av «Robinsonekspedisjonen»s vinterutgave.

Til Seoghør.no sier Nielsen at hun skjønte at hennes dager var talte, så fort nederlaget var et faktum i Robinson-kampen.

- Jeg visste at det var en allianse mot meg, og mitt eneste håp var at vi vant konkurransen. Jeg kunne prøvet å kapre den ene immuniteten som var tilgjengelig, men skjønte fort at de andre på laget ville ha stanset meg hvis jeg beveget meg.

Matspøk vakte reaksjoner
Elisabeth fikk i søndagens episode som den eneste fra sitt lag være med å nyte gatekjøkkenmaten som lag Sør vant i ukens kappestrid.

Da hun kom tilbake til sine skrubbsultne lagkamerater valgte Elisabeth å spøke med dem, ved å gni sjokoladesaus i munnviken. Men reaksjonen fra lag Nord-kollegaene Lucas Scott Andersen (21) og Ørjan Danielsen (22) var hun ikke forberedt på.

- Jeg regnet med at det skulle komme en reaksjon, men trodde ikke at de skulle bli så sinte som de ble. De snakket knapt med meg og den sure stemningen varte helt fram til jeg ble stemt ut.

- Ble overrasket
I epiosden søndag viste TV3 noen sekunder av diskusjonen etter at Elisabeth fortalte om hva hun hadde vært med på. I virkeligheten skal stemningen ha vært mye verre enn det som ble vist på skjermen.

Jeg ble overrasket, fordi jeg mener voksne folk må tåle såpass, selv om de var sultne. Da vi la meg prøvde jeg forklare at jeg hadde overdrevet, og de roet seg litt, men det var lett å skjønne at de fortsatt var sure, sier Elisabeth til Seoghør.no.

- Ville prøvet å være mer aktiv
Elisabeth - som gikk ned seks kilo i løpet av oppholdet i ekspedisjonen - sier at hun ville gjort en ting annerledes hvis hun hadde begynt ekspedisjonen på nytt.

- Det er vanskelig å stikke seg bort på tomannshånd i vinter-Robinson, fordi alle ser hvor du er. Men jeg ville prøvet å være mer aktiv i å bli med i en stor allianse. Da kunne jeg kanskje vært med lenger.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Er glad jeg røk ut før jeg mistet noen tær

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer