Christine Dancke:

Trodde hun måtte trekke seg

«Kompani Lauritzen»-deltakeren måtte ha legehjelp under tv-innspillingen.

HARD KAMP: Disse 14 kjendisene deltar i«Kompani Lauritzen». Lørdag ryker tre av dem ut. Foto: Matti Bernitz / TV 2
HARD KAMP: Disse 14 kjendisene deltar i«Kompani Lauritzen». Lørdag ryker tre av dem ut. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

14 deltakere har allerede begynt å kjenne på en ganske så brutal hverdag i TV 2-programmet «Kompani Lauritzen».

Lørdag gjennomførte de det såkalte «Tårnhoppet» og deretter en heseblesende hinderløype, og førstkommende lørdag ryker hele tre stykker ut av programmet.

Én av dem som har virkelig har måttet bite tennene sammen er den kjente radioprogramlederen Christine Dancke (37).

Til TV 2s «God kveld Norge» forteller nemlig Dancke at hun trodde hun måtte trekke seg etter kort tid på Setnesmoen.

HERR HØYDE: Margrethe Røed begynner nesten å gråte når hun snakker om en spesiell scene fra «Kompani Lauritzen». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Fikk legehjelp

Bakgrunnen var en trøblete rygg.

– Da jeg kom hit, trodde jeg først at jeg ikke kunne være med. Jeg hadde så vondt i ryggen, sier 37-åringen til programmet.

«Kompani Lauritzen»-deltakeren skal ha fått legehjelp under innspillingen på Setnesmoen i Åndalsnes.

Til legen forklarte hun at hadde såpass vondt i korsryggen at hun ikke visste om hun klarte å bære noe, og at bare det å sette føttene i bakken førte til smerter.

SLET MED RYGGEN: Christine Dancke måtte snakke med lege, og var usikker på om hun kunne fortsette «Kompani Lauritzen»-eventyret. Foto: Matti Bernitz / TV 2
SLET MED RYGGEN: Christine Dancke måtte snakke med lege, og var usikker på om hun kunne fortsette «Kompani Lauritzen»-eventyret. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer

– Jeg sa også at det godt kunne hende at det var psykisk.

– Du vet når du har litt vondt, og vet at du skal noe, så blir det veldig altoppslukende? Sier hun til «God kveld Norge».

- Håper det var verdt det

Like før programmet begynte å rulle på skjermen fortalte Dancke, som til slutt bestemte seg for å fortsette og etter hvert ble kvitt ryggplagene, til Se og Hør at hun håper dette ender i morsom tv - siden flere av deltakerne led underveis av alle utfordringene de hadde.

KOMPANI LAURITZEN: Vegard Harm får sammenbrudd bare noen timer etter ankomst på Kompani Lauritzen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg håper det var verdt det på et vis. Men det er ikke sånn at jeg gruer meg og tenker at jeg skal skamme meg i mange uker fremover, mener Dancke, som fastslår at det psykiske for henne var verre å takle enn det fysiske.

- Min største utfordring var at jeg var redd for at jeg ikke skulle passe inn. For meg var det mellommenneskelige en større utfordring enn alt vi ble kastet ut i, sier hun til Se og Hør.

Fikk særbehandling

Radioprofilen var imildlertid langt fra den eneste som hadde en tøff start i militærleiren. VGTV-profil Vegard Harm (24) fikk nemlig sammenbrudd få timer ut i innspillingen.

Rett før helgen skrev Se og Hør også at tidligere fotballspiller Bernt Hulsker (43) fikk særbehandling i form av sitt eget rom i leiren, fordi han holdt flere av de andre deltakerne våken med snorkingen sin.

Zzzzz: Bernt Hulsker holdt de andre kompanirekruttene våkne om nettene med snorkingen sin - da tok produksjonen grep. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg bor alene, og datteren min er den eneste som hører meg snorke. Hun er så godt vant til det. Men det hender hun sier at «i natt var det voldsomt», forklarte han lattermildt.

Og:

- Jeg fikk jo et eget rom til slutt. Det var helt fantastisk at det ble permanent, sa han til Se og Hør da.

LES OGSÅ: Derfor var de aldri i førstegangstjeneste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer