Trodde han skulle drukne

- Det er vanskelig å se tøff ut når du tror du skal dø.

VANNSKREKK: Schau har vannskrekk og lærte seg å svømme da han var 15 år, så videoinnspillingen i Oslofjorden ble ingen hyggelig opplevelse. Foto: Espen Solli, Se og Hør
VANNSKREKK: Schau har vannskrekk og lærte seg å svømme da han var 15 år, så videoinnspillingen i Oslofjorden ble ingen hyggelig opplevelse. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komikeren og rockeartisten Kristopher Schau (39) er kjent for sine svært offentlige eksperimenter på egen kropp på TV og radio i blant annet "Forfall" og "De syv dødssyndene", men når det kommer til vann er ikke 39-åringen noen tøffing.

Vokalisten hadde vært hjemme med svineinfluensa før bandet hans, "The Cumshots", nylig skulle spille inn video til sangen "I still drink alone", og derfor ble det en lite hyggelig overraskelse for Schau - som har vannskrekk - å skulle tilbringe store deler av innspilingen under vann.

Til VG forteller 39-åringen - som lærte å svømme først da han var 15 år - om den våte dagen.

- Jeg ble bundet fast til en stol, og kjørt ut på Oslofjorden, mens de med jevne mellomrom dukket meg under vann. Jeg trodde jeg skulle drukne, forteller Schau til

avisen.

Til VG forteller han at han trodde han skulle dø. 

- Da var det ekstra frustrerende at regissøren ba meg om å se mindre redd ut. Det er vanskelig å se tøff ut når du tror du skal dø.

"The Cumshots" er for tiden aktuell med ny plate, og om kort tid legger de ut på turné i blant annet England og Tyskland.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: "Kim" smuglet inn i "Himmelblå".

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer