VRI: Deltakerne tror at Morten Botten må sjekke ut av hotellet, men så endrer alt seg. Video: TV 3 Vis mer

«Paradise Hotel» 2017:

Trodde han røk ut av «Paradise Hotel»: - Alt håp var ute

Morten Botten fikk en hyggelig beskjed. 

Publisert

(Seoghør.no): Det er kun et par uker igjen før finalen av årets «Paradise Hotel», og spenningen er til å ta og føle på.

At nykommeren Ida Therese Tallaksen (22) måtte reise hjem fra hotellet, var bare starten på overraskelsene som ville dukke opp i kveldens episode.

I kveld var det nemlig duket for parseremoni, men utfallet ble ikke helt som forventet, da ukens tema fremdeles var «bakvendtland».

Da Andrea Sveinsdottir (21) fikk både Petter Sjurseth Berg (20) og Morten Botten (20) bak seg, måtte hun ta det vanskelige valget og velge mellom sine to gode kamerater.

Hun valgte å beholde sin daværende partner, Petter, noe som i utgangspunktet ville si at Morten måtte reise hjem.

– Jeg hadde jo følt hele dagen at ting var usikkert. Det kom ikke som en bombe at Andrea valgte Petter, selv om jeg ikke forsto valget hennes der og da. Både Andrea og resten av gjengen visste nok at hun ville stå tryggere med meg, sier Botten til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

OVERRASKET: Programleder Triana Iglesias sendte Morten Botten av sted for å forlate hotellet, men plutselig ble han bedt om å komme tilbake. Foto: TV 3
OVERRASKET: Programleder Triana Iglesias sendte Morten Botten av sted for å forlate hotellet, men plutselig ble han bedt om å komme tilbake. Foto: TV 3 Vis mer

Svekket tillit

Men så, da Morten var på vei mot rommet sitt for å pakke kofferten, fikk han beskjed om å snu.

– Jeg var ikke så stressa da jeg røk ut, fordi det var jo «bakvendtland», så jeg trodde faktisk ikke på at jeg måtte hjem. Men så ble jeg plutselig sendt av sted for å pakke tingene mine, og da tenkte jeg at alt håp var ute, sier han.

Morten fikk så beskjed om at han skulle få bli på hotellet, og at den tidligere deltakeren, Isabelle Eriksen (20), kom tilbake som partneren hans.

– Jeg ble vant til at vi måtte spille inn mange av scenene på nytt, så jeg trodde det var det som skjedde da jeg ble sendt inn igjen. Så jeg ble egentlig skikkelig sint, men det snudde fort da jeg fikk beskjed om at jeg fikk bli. Det beste var å se ansiktsuttrykket til Kevin René, som egentlig ville at jeg skulle hjem, sier han.

Han var strålende fornøyd med å få Isabelle som partner, og forklarer også at tilliten til sin gode venninne Andrea ble litt svekket etter at hun valgte Petter fremfor ham.

– Jeg valgte å holde kortene tett til brystet deretter, men samtidig var det bare Andrea jeg hadde der inne. Jeg hadde ikke så mange andre valg enn å spille med henne, sier han.

– Jeg fikk sjokk

Isabelle Eriksen hadde kun et kortvarig opphold på hotellet for noen uker siden, og ble derfor i ekstase da hun kom inn igjen i konkurransen.

– Det var helt fantastisk å få komme tilbake på hotellet igjen. Jeg var jo ikke inne så lenge sist gang, så å få en sjanse til var helt klart noe jeg ønsket meg, sier Eriksen til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

RØRT TIL TÅRER: «Paradise»-deltaker Martine Lunde ble rørt til tårer da hun så hvem som var den nye gjesten på hotellet: Bestevenninne Isabelle Eriksen. Video: TV 3 Vis mer

Det var spesielt én ting som gjorde innsjekkingen ekstra hyggelig for Oslo-jenta, nemlig å se bestevenninnen Martine Lunde (20) igjen.

– Det å se Martine igjen var en stor lettelse, jeg savnet henne veldig og var usikker på om hun fortsatt var med i spillet. Hun var jo den eneste jeg kjente der inne, for jeg rakk jo ikke å bli så godt kjent med de andre på den korte tiden jeg var der sist, sier hun.

Mye hadde endret seg i spillet siden hun røk ut, der flere av de profilerte deltakerne hadde blitt sendt hjem. Blant annet røk Martine Lundes tidligere partner, Aleksander Sæterstøl (20), ut tidligere denne uka.

– Jeg fikk et stort sjokk da jeg så parene på hotellet. Så å si alle hadde byttet partner og folk jeg trodde skulle være der, var ikke det lenger og omvendt. Det som helt klart sjokkerte meg mest var jo hvem Martine sto med, sier Eriksen.

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under!

LES OGSÅ: Livet er blitt snudd på hodet for Paradise-profilene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer