TV-AKTUELL: TV-seerne får snart se Jan Fredrik Karlsen lure norske kjendiser. Foto: TV 2
TV-AKTUELL: TV-seerne får snart se Jan Fredrik Karlsen lure norske kjendiser. Foto: TV 2Vis mer

Trodde han kunne bli kulturminister

Jan Fredrik Karlsen ble lurt trill rundt.

SEHER.NO:  TV2 viser neste uke ''Lurt av Karlsen'', der musikkmanager Jan Fredrik Karlsen (36) lurer norske kjendiser bak et skjult kamera.

Men da Jan Fredrik Karlsen selv ble lurt av TV 2, nektet han TV2 å vise innslaget. Det avslører mannen selv i et intervju av ukebladet Kamille.

- Jeg ble lurt av Henrik Elvestad en gang. Han tulleringte og sa at de ønsket meg som kulturminister i regjeringen. Jeg trodde på det, jeg. Men jeg ville ikke la TV 2 vise det, sier Karlsen til Kamille.


TV-2s presseansvarlig, Bjarne Laastad, synes flere av kjendisene som har blitt lurt har vært veldig sporty.

- Mange av kjendisene har vært veldig sporty som har latt oss sende stuntene. Noen av dem er ganske drøye, sier Laastad.

Av kjendisene som blir lurt i Karlsens program er blant andre Tone Damli Aaberge, Charter-Svein, Ylvis-gutta og Marte Stokstad. Og ifølge Karlsen var det en utfordring å lure Tone Damli Aaberge.

- Det var ganske krevende. For hun er altså så skjønn, og har så mye følelser! Hun begynte å gråte med en gang, og da tenkte jeg bare "Hva i alle dager gjør vi nå". Men vi klarte å jobbe oss gjennom det også - på en god måte. Hun var veldig flink til å bli lurt, smiler Karlsen, som ikke vil avsløre hva spøken gikk ut på, da han snakket med Seher.no i november.

Disse kjendisene blir lurt av Karlsen:
Tone Damli Aaberge
Ari Behn
Alexander Rybak
Charter-Svein
Mira Craig
Ylvis-brødrene
Jan Thomas
Bjarne Brøndbo
Karpe Diem
Henriette Steensrup
Marte Stokstad
Mina Hadjian
Tommy Sharif

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tilbake til eksen