SAMME MORSMÅL, MEN ...: Den amerikanske skuespilleren Courteney Cox (54) røper en detalj, trolig ubetydelig sådan, som skaper hodebry i kjæresteforholdet med den irske musikeren Johnny McDaid (42). Foto: NTB Scanpix
SAMME MORSMÅL, MEN ...: Den amerikanske skuespilleren Courteney Cox (54) røper en detalj, trolig ubetydelig sådan, som skaper hodebry i kjæresteforholdet med den irske musikeren Johnny McDaid (42). Foto: NTB ScanpixVis mer

Courteney Cox:

Trodde «Friends»-stjernen var lesbisk

Språkkluss skapte forvirring.

Den amerikanske skuespilleren Courteney Cox (54) skaper vel så mange overskrifter for sitt privatliv, som hun gjør for sin karriere.

De siste årene er det særlig «Friends»-stjernens forhold til den 12 år yngre musikeren Johnny McDaid (42), kjent fra det skotsk-irsk bandet Snow Patrol, som har fanget medienes oppmerksomhet.

Paret fant først kjærligheten i 2013, året etter at Cox skilte seg fra skuespiller David Arquette (47). Et par år senere, etter å ha forlovet seg, gikk duoen riktignok hver til sitt.

NÆRE VENNER: «Friends»-kollegene Jennifer Aniston og Courteney Cox er fortsatt gode venner, nesten 15 år etter at komiserien ble tatt av lufta. Foto: NTB scanpix
NÆRE VENNER: «Friends»-kollegene Jennifer Aniston og Courteney Cox er fortsatt gode venner, nesten 15 år etter at komiserien ble tatt av lufta. Foto: NTB scanpix Vis mer

Språklig misforståelse

Til tross for at kjendisparet fant sammen igjen i 2016, dukker det stadig opp spekulative bruddskriverier. I stolen hos talkshow-vert Jimmy Fallon (44) forsikrer 54-åringen derimot at situasjonen mellom henne og McDaid er uendret.

- Han er mannen min. Han er den rette, understreker Cox overfor Fallon, ifølge People.

FØR BRUDDET: Courteney Cox og Johnny McDaid sammen på røp løperen i 2015, sammen med Cox' datter Coco, som hun fra sitt tidligere ekteskap. Foto: NTB Scanpix
FØR BRUDDET: Courteney Cox og Johnny McDaid sammen på røp løperen i 2015, sammen med Cox' datter Coco, som hun fra sitt tidligere ekteskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lykkelige omstendigheter til tross, 54-åringen røper samtidig en detalj, trolig ubetydelig sådan, som skaper hodebry i forholdet. For selv om både Cox og McDaid har engelsk som morsmål (sistnevnte er fra Nord-Irland), finnes det en språklig forskjell som visstnok skaper kluss.

- Han er partneren min. Det er det han kaller meg, «partner». I Alabama, der jeg har vokst opp, bruker vi bare den beskrivelsen om kjærester av samme kjønn. Så det er litt forvirrende, forteller hun.

Og selv om Cox har omfavnet betegnelsen med en viss skepsis, skal det ifølge henne selv ha forårsaket et par misforståelser gjennom årene - spesielt når hun er hjemme i USA.

Droppet bryllup

- Vi skulle se basketballkamp i Atlanta en gang, da jeg forklarte de ansatte at jeg skulle møte partneren min ved seksjon F. Svaret jeg fikk var: «Bare vent her så lenge, jeg er sikker på at hun kommer snart». Ikke at det har noe å si, men irene har en annen måte å snakke på, sier hun.

Selv om paret har valgt å utsette, eventuelt avlyse bryllupet, har Cox tidligere uttalt det ikke spiller noen rolle.

- Vi har ikke giftet oss, men jeg er gift i hjertet, har hun tidligere sagt til People.

Også musikerkjæresten har snakket om forholdet tidligere:

- Jeg vet ikke om en merkelapp kan definere hva som får et forhold til funke. Det jeg vet er at jeg aldri har elsket noen som jeg elsker denne kvinnen, og da holder det i massevis, fortalte han til samme ukeblad i 2016.

Drømmer om flere barn

Courteney Cox var gift med skuespiller David Arquette fra 1999 til 2012. Paret, som har datteren Coco Riley Arquette (14) sammen, ble separert i 2010. Sommeren to år senere søkte begge om skilsmisse.

Alderen til tross, i 2017 ga Cox uttrykk for at hun drømte om flere barn.

- Jeg vil gjerne ha en baby nå. Jeg kan bære frem noen andres egg. Jeg begynner kanskje å bli litt gammel, men jeg vil gjerne gjøre det med Johnny. Jeg vet det høres vilt ut, men jeg hadde gjort det, fortalte hun i et intervju den gang.

Det skal for øvrig ha vært den britiske popstjernen Ed Sheeran (27) som i sin tid introduserte Cox og McDaid for hverandre.

LES OGSÅ: Mistet både mor og søster på seks uker

- Jeg kommer alltid til å være glad i henne

- Jeg kommer alltid til å være glad i henne

Nå er de gift!

Nå er de gift!

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

Derfor er hun forhatt av superstjernene: ­- Motbydelig

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

Disse tegnene avslører Meghan

Disse tegnene avslører Meghan

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

Saksøkes av tidligere huseier

Saksøkes av tidligere huseier

Slående lik pappa på nytt bilde

Slående lik pappa på nytt bilde

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

Har sikret seg advokatjobb

Har sikret seg advokatjobb

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255