Courteney Cox:

Trodde «Friends»-stjernen var lesbisk

Språkkluss skapte forvirring.

SAMME MORSMÅL, MEN ...: Den amerikanske skuespilleren Courteney Cox (54) røper en detalj, trolig ubetydelig sådan, som skaper hodebry i kjæresteforholdet med den irske musikeren Johnny McDaid (42). Foto: NTB Scanpix
SAMME MORSMÅL, MEN ...: Den amerikanske skuespilleren Courteney Cox (54) røper en detalj, trolig ubetydelig sådan, som skaper hodebry i kjæresteforholdet med den irske musikeren Johnny McDaid (42). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Courteney Cox (54) skaper vel så mange overskrifter for sitt privatliv, som hun gjør for sin karriere.

De siste årene er det særlig «Friends»-stjernens forhold til den 12 år yngre musikeren Johnny McDaid (42), kjent fra det skotsk-irsk bandet Snow Patrol, som har fanget medienes oppmerksomhet.

Paret fant først kjærligheten i 2013, året etter at Cox skilte seg fra skuespiller David Arquette (47). Et par år senere, etter å ha forlovet seg, gikk duoen riktignok hver til sitt.

Språklig misforståelse

Til tross for at kjendisparet fant sammen igjen i 2016, dukker det stadig opp spekulative bruddskriverier. I stolen hos talkshow-vert Jimmy Fallon (44) forsikrer 54-åringen derimot at situasjonen mellom henne og McDaid er uendret.

- Han er mannen min. Han er den rette, understreker Cox overfor Fallon, ifølge People.

Lykkelige omstendigheter til tross, 54-åringen røper samtidig en detalj, trolig ubetydelig sådan, som skaper hodebry i forholdet. For selv om både Cox og McDaid har engelsk som morsmål (sistnevnte er fra Nord-Irland), finnes det en språklig forskjell som visstnok skaper kluss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer