- Trodde først at jeg hadde vunnet

Men «Mesternes Mester»-deltageren synes det var greit å bli slått ut av «mor».

LITE ELEGANT: Strategien til Halvard Hanevold foran koordinasjonsøvelsen «Tyven, tyven» var at det skulle gå «fort og gæli'». Overfor Seher.no innrømmer han at han ikke er så altfpor god på slike koordinasjonsøvelser... Foto: NRK/ Jan Kvalheim, Rubicontv
LITE ELEGANT: Strategien til Halvard Hanevold foran koordinasjonsøvelsen «Tyven, tyven» var at det skulle gå «fort og gæli'». Overfor Seher.no innrømmer han at han ikke er så altfpor god på slike koordinasjonsøvelser... Foto: NRK/ Jan Kvalheim, Rubicontv Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Tredje sesong av NRK-serien «Mesternes Mester» nærmer seg finalen, og i lørdagens episode var det tidligere skiskytteress Halvard Hanevold (41) som måtte forlate konkurransen på Kypros.

Hanevold møtte den tidligere håndballstjernen Trine Haltvik (46) til nattest, som viste seg å bli svært spennende. På første forsøk grep de to idrettsstjernene etter kjeglen så synkront at det var umulig å utpeke en vinner. Dermed måtte det et ekstra forsøk til, selv om Hanevold først trodde at seieren var sikret.

- Jeg trodde først jeg hadde vunnet, for jeg var den som hadde kjeglen i hånda! Men Trine kunne vise frem noen kloremerker på håndbaken sin etterpå, så jeg var nok bare sterkere - ikke raskere enn henne, forteller han lattermildt til Seher.no.
 
Og på andre forsøk måtte Hanevold altså se seg slått av Haltvik, som gjenfant konsentrasjonen etter at Hanevolds voldsomme risting hadde fått henne til å le og miste konsentrasjonen i den første nattestrunden. Den tidligere skiskytteren forklarer sine skjelvende ben med at han er lite vant til såpass statiske øvelser - og med at han var veldig spent.
 
- Nattesten var veldig morsom og spennende. Stemningen var veldig gladiatoraktig, som om vi stod foran en henrettelse. Og det var det jo også, i konkurranseøyemed, forteller han til Seher.no.

Hanevold innrømmer at det var surt å ryke ut av konkurransen, kanskje spesielt etter en episode med koordinasjonsøvelser. 41-åringen vedgår nemlig at han ikke er så god på akkurat dét, men mener at han nok ville gjort det bra i de resterende øvelsene i konkurransen.

Av de tre koordinasjonstestene deltagerne måtte igjennom i lørdagens episode, synes Hanevold at den såkalte «Skråball»-øvelsen var verst. I episoden ser man nemlig at skiskytteren ryker ut av denne øvelsen etter drøye 11 sekunder, en prestasjon han selv omtaler som «en skandale».

- Balløvelsen var absolutt verst, den var litt sårbar den der. Jeg var litt stressa i starten og dummet meg ut. Jeg følte meg litt snytt, jeg hadde gledet meg til den øvelsen og så var det plutselig over. Festen tok slutt før den hadde begynt på en måte, forteller han til Seher.no.

Selv om Hanevold hadde et klart mål om å nå finalen gjennom hele konkurransen, mener han det var mindre surt å ryke såpass nærme finalen enn tidligere. Han er fornøyd med å ha opplevd så mye bra kameratskap og spenning under oppholdet på Kypros. I episoden kommer han med rosende avskjedsord om alle deltagerne, og sier dessuten at det var helt greit å bli slått ut av Trine.

- Jeg tenkte vel litt på de andre da, at de skulle få mat og ikke sulte, haha. Neida, men Trine var jo «mor» i selskapet der, hun var så hyggelig og passet på alle, forklarer han.

«Mesternes Mester» sendes på NRK1 lørdager kl. 19.55. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke nubbsjans

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer