VENNER ETTER BRUDDET: Gwyneth Paltrow og Chris Martin annonserte bruddet i mars 2014. De har barna Apple og Moses sammen.  Foto: Ap
VENNER ETTER BRUDDET: Gwyneth Paltrow og Chris Martin annonserte bruddet i mars 2014. De har barna Apple og Moses sammen. Foto: ApVis mer

Trodde du at Gwyneth og Chris var skilt?

To år etter bruddet har stjerneparet fortsatt ikke avsluttet ekteskapet.

SEOGHØR.NO: For litt over to år siden kom skuespiller Gwyneth Paltrow (43) og «Coldplay»-vokalist Chris Martin (39) med sjokkavsløringen om at de skulle skilles etter ti år.

Duoen, som har barna Apple (12) og Moses (10) sammen, har imidlertid klart å beholde en god tone etter bruddet, og har flere ganger blitt avbildet på hyggelige familieutflukter sammen.

Til tross for det nære vennskapet, er det ikke alt med skilsmissen som har vært like enkelt å finne ut av. Ifølge US Weekly er det nemlig først nå eksparet begynner å nærme seg en endelig avtale.

Nettstedet skriver at Gwyneth og Chris nå endelig har undertegnet et dokument der de har kommet til enighet om hvordan de løser alt fra eiendom til barnebidrag og underholdningsbidrag.

Nettstedet TMZ skriver at de to superstjernene har blitt enige om delt omsorg for sine to barn. 

Det siste trinnet i prosessen for å gjøre bruddet offisielt, er rettens endelige avgjørelse. 

Saken fortsetter nedenfor.

FAMILIEN KOMMER FØRST: Chris Martin og Gwyneth Paltrow er gode venner og er stadig på nye eventyr sammen med sine to barn. Her er de i Disneyland sammen med sønnen Moses (avbildet) og datteren Apple.  Foto: Splash News
FAMILIEN KOMMER FØRST: Chris Martin og Gwyneth Paltrow er gode venner og er stadig på nye eventyr sammen med sine to barn. Her er de i Disneyland sammen med sønnen Moses (avbildet) og datteren Apple. Foto: Splash News Vis mer

- Jeg elsker at de er venner

Nylig vakte Paltrow og Martin oppsikt da de vandret rundt i Disneyland sammen med sine to felles barn.

Tobarnsmoren delte også et morsomt bilde av det tidligere ekteparet på Instagram, noe som fikk fansen til å juble.

- Jeg elsker at de stadig er venner til tross for at de er skilt, skrev brukeren «frederikkekisum» under bildet skuespilleren delte. 

I april-utgaven av magasinet Marie Claire fortalte Paltrow åpenhjertig om det vennskapelige bruddet:

- Det er som vi fremdeles er en familie, bare at vi ikke lenger er et par. Jeg synes vi er bedre som venner, enn det vi var da vi var gift. Vi er veldig nære hverandre, og vi støtter hverandre i alt vi gjør.

Gwyneth og Chris har funnet lykken på hver sin kant - med henholdsvis TV-produsent og manusforfatter Brad Falchuk (45) og den britiske skuespilleren Annabelle Wallis (31). 

Saken fortsetter nedenfor.

NYE FLAMMER: Gwyneth Paltrow er kjæreste med TV-produsent og manusforfatter Brad Falchuk, mens Chris Martin har funnet lykken med den britiske skuespilleren Annabelle Wallis.NYE FLAMMER: Gwyneth Paltrow er kjæreste med TV-produsent og manusforfatter Brad Falchuk, mens Chris Martin har funnet lykken med den britiske skuespilleren Annabelle Wallis. Foto: NTB scanpix
NYE FLAMMER: Gwyneth Paltrow er kjæreste med TV-produsent og manusforfatter Brad Falchuk, mens Chris Martin har funnet lykken med den britiske skuespilleren Annabelle Wallis.NYE FLAMMER: Gwyneth Paltrow er kjæreste med TV-produsent og manusforfatter Brad Falchuk, mens Chris Martin har funnet lykken med den britiske skuespilleren Annabelle Wallis. Foto: NTB scanpix Vis mer

Var deprimert i et år 

Selv om det har virket som eksparet har håndtert bruddet formidabelt, røpet den talentfulle «Coldplay»-vokalisten at han personlig måtte gjennom noen tøffe tak.

- Jeg våkner fremdeles mange dager og er deppa, men nå føler jeg at jeg har riktige redskaper til å snu det vonde rundt, sa han nylig til Sunday Times, ifølge UsWeekly.com.

Martin startet nemlig å studere ulike vitenskapelige verk, og kom over et gripende dikt kalt «Gjestehuset» som hjalp ham mye.

- Det Rumi-diktet forandrer alt. Det står at selv om du er ulykkelig, så er det bra for deg. Det tok meg ett år å forstå det. Ett år med depresjon og alt det innebærer, delte han om den persiske poetens verk.

 

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter bruddet