TVILSOM FORKLARING: Paris Hilton hevder at hun trodde dopet som ble funnet i bilen hennes fredag var tyggis.  Foto: Stella Pictures
TVILSOM FORKLARING: Paris Hilton hevder at hun trodde dopet som ble funnet i bilen hennes fredag var tyggis. Foto: Stella PicturesVis mer

- Trodde det var tyggegummi

Men hotellarvingen hadde faktisk åtte gram kokain i veska.

SEHER.NO: Fredag i forrige uke ble hotellarving Paris Hilton (29) arrestert i Las Vegas for bestittelse av kokain.

Det var etter at en politipatrulje synes det kom en mistenkelig eim av cannabis fra bilen hennes, at Hilton ble stanset.

I det Paris rullet ned vinduet, påførte hun også et lag leppomade på leppene, noe som førte til at diverse ting falt ut av vesken hennes. Og blant sakene som ramlet ut var da en pose med åtte gram kokain.

29-åringen, som nå er siktet for besittelse av narkotika og risikerer opp mot fire års fengsel, har hele tiden benektet at stoffet er hennes. 

- Jeg så en liten haug med hva jeg mente kunne være kokain i en klar pose, som var i ferd med å falle ut av vesken hennes og inn i hånden min, har en av politibetjentene fortalt om hendelsen.

Da hun fikk spørsmål om hvorfor hun hadde kokain i vesken, skal Paris ha svart at hun «ikke hadde sett det, men trodde det var tyggegummi», skriver Us Magazine.


- Denne saken vil bli behandlet i retten, og ikke gjennom mediene. Jeg ber folk om ikke å dømme på forhånd, før alle fakta er på bordet, sa Hiltons advokat, David Chesnoff, i forbindelse med arrestasjonen lørdag.

Paris ble også tatt av politiet under sommerens fotball-VM i Sør-Afrika , den gang med marihuana. Også da hevdet hun at stoffet ikke var hennes, og slapp unna uten siktelse.

Paris ble arrestert for første gang i 2006. Da ble hun tauet inn etter å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Hilton svarte ikke på siktelsen og måtte i fengsel året etter.

Søndag var hotellarvingen tilbake i LA, og til tross for at hun nå risikerer mer fengselstid, virket hun positiv, og takket fansen for deres støtte på sin Twitter-side.


- Jeg er så takknemlig overfor alle fansene mine og for all den kjærligheten og støtten dere gir meg, var blant det hun skrev.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her er Paris' fengselsbilder