REDD: Renee Zellweger innrømmer at hun ble redd da hun fant svulster i brystet sitt.  Foto: All Over Press
REDD: Renee Zellweger innrømmer at hun ble redd da hun fant svulster i brystet sitt. Foto: All Over PressVis mer

Trodde det var kreft

Renee Zellweger fant svulster i brystet.

SEHER.NO: Filmskjønnhet og Oscar-vinner Renee Zellweger (39) snakker nå ut om kreft-frykten, som kunne ha ødelagt hennes karriere etter suksessen med "Jerry Maguire".

I et ferskt intervju avslører skuespillerinnen at hun fant to små svulster i sitt høyre bryst under en undersøkelse i 1996.

Zellweger, som mistet bestemoren til brystkreft i 1969, skal øyeblikkelig ha gått til legen for å sjekke kulene, skriver Contactmusic.com.

- Jeg tenkte: "Åh, du vet hva du må gjøre nå. Du må finne ut av hva det er." Så jeg gikk og fant ut hva det var, sier Zellweger.

Den vevre skuespillerinnen, som nylig hadde premiere på sin siste film "Appaloosa" i LA, fikk en avtale med legen sin i LA, og gikk dit fullt forberedt på dårlig nytt.

- Det var litt sånn at jeg bare ville bli ferdig med det. Gå inn der, skjer i vei, fjern en liten bit eller hva enn det er du ser etter, send det i posten og bli ferdig med det. Men så hadde jeg noen spesielle dager mens jeg ventet på resultatet, sier hun.

Heldigvis fikk skuespillerinnen beskjed om at svulstene var godartede. Men opplevelsen har gjort at hun tar brystkreft-faren langt mer alvorlig nå enn før.

- Jeg følger med og går til regelmessige lege-sjekker, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Ikke lenger altfor tynn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.