Lisa Rinna:

- Trodde det var Kim Kardashian

Hollywood-fruens nye bilde får flere til å klø seg i hodet.

VEKKER OPPSIKT: Nylig delte Hollywood-fruen Lisa Rinna et bilde som fanget oppmerksomheten til fansen. Her er hun avbildet med datteren Amelia Gray i 2019. Foto: Christopher Peterson / Splash News / NTB
VEKKER OPPSIKT: Nylig delte Hollywood-fruen Lisa Rinna et bilde som fanget oppmerksomheten til fansen. Her er hun avbildet med datteren Amelia Gray i 2019. Foto: Christopher Peterson / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den velkjente «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Lisa Rinna har bemerket seg opp gjennom årene i «Real Housewives»-universet.

57-åringen har servert mye intriger og dramatikk for seerne, blant annet i form av krangling og slåssing. Rinna har også opparbeidet seg en solid fanskare med godt over to millioner følgere på Instagram.

Der deler hun små innblikk fra hverdagen sin, men enkelte av bildene får imidlertid mer oppmerksomhet enn andre.

Sist ut er et bilde Rinna delte for noen få dager siden. Da hadde hun fått seg en aldri så liten makeover, og på bildet poserte hun i full glam - iført en sort bob-parykk.

Mener det er slående likhet

Flere fans måtte imidlertid se to ganger før de innså at det var Lisa Rinna og ikke Kim Kardashian West (40) på bildet. Dermed er det kanskje ikke så rart at kommentarfeltet flommer over av bemerkninger fra fansen som mener det er en slående likhet mellom de to.

Hello! Magazine er blant mediene som omtaler saken.

«Jeg så på bildet og trodde det var Kim K. Det tok et minutt før jeg innså at det ikke var det», kommenterer en ivrig fan.

«Herregud, du ser ut som Kim K, men du er vakrere», lyder en annen kommentar, før en tredje følger opp med:

«En ny Kardashian-søster».

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

«Hvilken Kardashian er du?» spør en annen.

En annen følger mener derimot at Rinna ligner mer på Kim Kardashians mor, 65 år gamle Kris Jenner.

«Jeg trodde du var Kris Jenner», skriver en.

Det kan late til at Lisa Rinna har kledd seg ut som et slags alter ego med navn Uma. Til en video av seg selv iført det samme antrekket skriver hun nemlig:

«Vi kaller henne Uma».

Navnet går også igjen i bildeteksten under en selfie Rinna har delt av seg selv iført samme bob-parykk:

På den annen side kan «Uma» også være en henvisning til Hollywood-skuespiller Uma Thurman (50), som hadde en lignende frisyre da hun gestaltet rollen som Mia Wallace i kultklassikeren «Pulp Fiction».

BERØMT FRISYRE: Uma Thurman som Mia Wallace i en scene fra «Pulp Fiction». Foto: Moviestore/ REX/ NTB
BERØMT FRISYRE: Uma Thurman som Mia Wallace i en scene fra «Pulp Fiction». Foto: Moviestore/ REX/ NTB Vis mer

Kim Kardashian West har for øvrig tidligere hatt en hårfrisyre som ligner på den Rinna har på Instagram-bildet, og det kan derfor tenkes at dette er bakgrunnen for at fansen mener de ligner.

Stilte opp i nakenkampanje

Dette er ikke første gang Hollywood-fruen deler bilder som fanger oppmerksomheten til fansen.

I fjor sommer stilte hun opp i en nakenkampanje, og i den anledning delte hun flere bilder hvor hun rett og slett poserte i Evas drakt.

Det skapte naturlig nok reaksjoner, blant annet hos flere av hennes «Real Housewives»-kolleger. Kyle Richards (52), en av de mest kjente kvinnene fra samme serie som Rinna, var over seg av begeistring.

«Åh, gud. Kan du ha på deg dette når vi skal ha 'reunion'», spurte hun i kommentarfeltet.

Dorit Kemsley (44), som også er med i serien, kommenterte med samme ordlyd da hun fortalte at «dette var på et nytt nivå». Stjerner som Chrissy Teigen (35) og Paris Hilton (39) meldte seg også på, og skrev henrykt om bildene.

Fotograferingen var gjort i samarbeid med et solbrillemerke, så det skal nevnes at Rinna ikke var helt naken. I ansiktet hadde hun nemlig brillene hun reklamerte for. Åpenbart var det ikke brillene som vekket oppsikt, men snarere realitystjernens kropp.

SKUMMEL TREND: Utfordringen #SilhouetteChallenge har gått viralt på TikTok, men nå går flere kvinner ut og advarer andre mot trenden. Video: Rød Løper Vis mer

Godt gift

På privaten har Rinna vært gift med skuespiller Harry Hamlin (69) siden 1997. Sistnevnte har tidligere innrømmet at han var bekymret for hvordan konas opptreden i «The Real Housewives of Beverly Hills» ville påvirke ekteskapet deres.

I et intervju med The Daily Beast, gjengitt av People, forklarte Hamlin at han var svært nølende til å medvirke i realityserien.

Helt siden sesong fem av serien har fansen fått et innblikk i hverdagen til Rinna, Hamlin og deres to døtre Amelia Gray Hamlin (19) og Delilah Belle Hamlin (22).

FAMILIE: Her er familien på fire samlet i 2019. Fra venstre Amelia Gray, Harry Hamlin, Lisa Rinna og Delilah Belle. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB
FAMILIE: Her er familien på fire samlet i 2019. Fra venstre Amelia Gray, Harry Hamlin, Lisa Rinna og Delilah Belle. Foto: Xavier Collin / Splash News / NTB Vis mer

Det skal riktignok ha foregått uten kontrakt og filmeplikt for 69-åringen, som fortalte at han kunne bestemme selv hva han vil være med på.

- Vi hører på hverandre. Hører på hverandre ordentlig (...). Hun er smart, den smarteste jeg noensinne har møtt. Og hun er intelligent. Vår favoritting å gjøre er å henge med hverandre, var blant det han uttalte om ekteskapet med Hollywood-fruen.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

LES OGSÅ: Gift med beste­morens enkemann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer