Nick Carter og Lauren Kitt Carter:

- Trodde det var en svulst

­Etter flere spontanaborter smiler Backstreet Boys-stjernen og kona over gravid-sjokk.

SJOKKERT: Sangeren Nick Carter og Lauren Kitt avslørte nylig den overraskende graviditeten. Foto: Matt Baron/ BEI/ REX/ NTB
SJOKKERT: Sangeren Nick Carter og Lauren Kitt avslørte nylig den overraskende graviditeten. Foto: Matt Baron/ BEI/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken kunne stjerneparet Nick Carter (40) og kona Lauren Kitt Carter (37) avsløre at de venter sitt tredje barn.

Paret virker å være i ekstase over graviditeten, til tross for at de ikke ante at Lauren var gravid før langt ut i svangerskapet.

Etter flere spontanaborter forbereder ekteparet seg nå på å ta imot baby nummer tre, og deler ærlig om den meget overraskende graviditeten.

«Det er noe galt med meg»

- Jeg var helt innstilt på å bare ha to barn, og det hadde jeg forberedt meg på og lagt til rette for, forteller Lauren til People.

Skuespilleren forteller at hun ikke ante at hun var gravid før etter flere måneder.

- Jeg fant ikke ut at jeg var gravid før jeg var omtrent fem og en halv måned på vei. Jeg hadde ingen symptomer, jeg hadde ingenting som tydet på at jeg var gravid, sier hun.

Den vordende trebarnsmoren forteller at hun en dag kjente noe bevege seg i kroppen og at hun fortalte ektemannen om den bisarre følelsen.

- Jeg sa: «Nick, det er noe som ikke er riktig. Jeg tror jeg må til legen. Det er noe galt med meg».

37-åringen hadde nemlig akseptert at hun ikke kunne få flere barn etter alle spontanabortene, og en ny graviditet var derfor aldri i tankene hennes. Ekteparet tok uansett turen til legen, der de fikk den gledelige nyheten.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tida med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

- Jeg trodde jeg hadde en svulst fordi det var bare ikke mulig at jeg var gravid, basert på min medisinske historie, sier Lauren i People-intervjuet.

Videre legger hun til at ektemannen Nick hadde luftet muligheten for å få et tredje barn ved hjelp av surrogat bare få uker før de fant ut av graviditeten.

Spontanaborter

Det var i 2018 paret avslørte at de hadde mistet en ufødt datter etter at Kitt hadde spontanabortert.

- Gud gi oss fred i denne tøffe stunden. Jeg så virkelig frem til å møte henne. Jeg er sønderknust, skrev Nick Carter på Twitter den gang.

Lauren har tidligere forklart at hun opplevde en rekke komplikasjoner under sitt første svangerskap.

- I begynnelsen av svangerskapet opplevde jeg flere komplikasjoner og vi var ikke sikre på om det ville gå. Jeg turte ikke å knytte meg til babyen før jeg var kommet til andre trimester, fordi jeg ikke var sikker på hva som ville skje, har hun uttalt, ifølge Contact Music.

Paret forteller til People i dag at dette ikke er den eneste spontanaborten de har gått gjennom.

ABORT: Kristin Gjelsvik hadde egentlig ikke tenkt til å få barn. Derfor ombestemte hun seg. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Viafree, Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Stjerneskudd-møte

De fleste forbinder nok Nick Carter med det populære boybandet Backstreet Boys, som herjet hitlistene på 1990-tallet.

Med megahits som «I Want It That Way», «Everybody», «Larger Than life» og «Show Me The Meaning Of Being Lonely», var gruppen en av de største boybandene verden har sett.

Det var imidlertid ikke før i 2008 at Nick Carter traff blink med sin kjære Lauren Kitt.

Carter møtte sin utkårede etter at søsteren og broren, Angel (33) og Aaron (33), mente at paret ville passe perfekt sammen og overtalte dem til å møtes. På en filmkveld hjemme hos Backstreet Boys-sangeren ble paret introdusert for hverandre og Nick falt pladask.

FAMILIEDRAMA: Nick Carter (40) og Aaron Carter (33) har lenge hatt et tubulent forhold. Foto: NTB.
FAMILIEDRAMA: Nick Carter (40) og Aaron Carter (33) har lenge hatt et tubulent forhold. Foto: NTB. Vis mer

- Etter en samtale på balkongen som varte i tre timer med utsikt over stranden, så vi stjerneskudd etter stjerneskudd. Vi så begge på hverandre og det ble stille, har sangeren fortalt til Inside Weddings.

Like etter at Carter dro på turné i Australia, innså sangstjernen at han ikke kunne leve uten Lauren.

Etter å ha fått tillatelse fra Laurens far, bestemte Nick seg for å fri til sin kjære. Carter tok sin utkårede med på båttur til en privat øy i Key West, men ikke alt gikk som planlagt da båten brøt sammen flere ganger og de måtte stoppe for å fikse motoren.

Til slutt ankom de likevel øya, der Laurens far og Nicks bestevenn var på plass for å være vitne til Carters frieri.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på kjærestespørsmålet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer