- Trodde den ikke ville slå an

Bård og Vegard Ylvisåker hadde på forhånd liten tro på The Fox-suksess.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld hadde Bård og Vegard Ylvisåker sesongpremiere på TVNorge-programmet «I kveld med Ylvis», og til tross for en treg start med tekniske problemer, ble det første programmet en seersuksess.

I snitt var det 534.000 seere som så programmet, og musikkvideofavoritten The Fox var kanskje noe av grunnen - videoen er sett over 19 millioner ganger på YouTube.

- Det er en spesiell følelse å huske tilbake på, da man satt en natt på kontoret, rev seg i hodet og skrev ned noen dumme greier om en rev, sier Vegard til Seoghør.no.

Inn på Billboard-listen
Brødrene avslører at de ikke hadde noen tro på at sangen, som har tatt seg inn på en imponerende 29.-plass på Billboard-listen i USA, ville bli noen suksess.

- Jeg har faktisk på video der jeg sier: «Dette her kommer i hvert fall ikke til å slå an», forklarer Bård.

Akkurat der tok den populære duoen feil, og oppmerksomheten har vært stor, både fra inn- og utland. Faktisk ville selveste Ellen DeGeneres ha brødrene med på sitt talkshow. Showet er et av USAs største, med fire millioner seere.

- Det synes vi er veldig gøy. Det som er pussig er at vi leste om denne invitasjonen for første gang i avisen. Vi har vært så opptatt at vi ikke har hatt tid til å ta tak i disse forespørslene. Det er veldig smigrende. Vi vet at det har kommet mye tilbud, men vi vet ikke helt hva vi har i vente. Men det vil kanskje vise seg nå, som vi får roet ned i noen dager.

Se hele videointervjuet øverst i saken!

«I kveld med Ylvis» sendes tirsdager klokken 21.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: Ylvis knuste konkurrentene
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer