- Trodde den ikke ville slå an

Bård og Vegard Ylvisåker hadde på forhånd liten tro på The Fox-suksess.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld hadde Bård og Vegard Ylvisåker sesongpremiere på TVNorge-programmet «I kveld med Ylvis», og til tross for en treg start med tekniske problemer, ble det første programmet en seersuksess.I snitt var det 534.000 seere som så programmet, og musikkvideofavoritten The Fox var kanskje noe av grunnen - videoen er sett over 19 millioner ganger på YouTube.- Det er en spesiell følelse å huske tilbake på, da man satt en natt på kontoret, rev seg i hodet og skrev ned noen dumme greier om en rev, sier Vegard til Seoghør.no.Inn på Billboard-listenBrødrene avslører at de ikke hadde noen tro på at sangen, som har tatt seg inn på en imponerende 29.-plass på Billboard-listen i USA, ville bli noen suksess.- Jeg har faktisk på video der jeg sier: «Dette her kommer i hvert fall ikke til å slå an», forklarer Bård.Akkurat der tok den populære duoen feil, og oppmerksomheten har vært stor, både fra inn- og utland. Faktisk ville selveste Ellen DeGeneres ha brødrene med på sitt talkshow. Showet er et av USAs største, med fire millioner seere.- Det synes vi er veldig gøy. Det som er pussig er at vi leste om denne invitasjonen for første gang i avisen. Vi har vært så opptatt at vi ikke har hatt tid til å ta tak i disse forespørslene. Det er veldig smigrende. Vi vet at det har kommet mye tilbud, men vi vet ikke helt hva vi har i vente. Men det vil kanskje vise seg nå, som vi får roet ned i noen dager.Se hele videointervjuet øverst i saken!«I kveld med Ylvis» sendes tirsdager klokken 21.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!LES OGSÅ: Ylvis knuste konkurrentene 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer