- Trodde aldri jeg skulle være 42 og barnløs

«Mad Men»-stjernen Joe Hamms kjæreste Jennifer Westfeldt om hvorfor paret ikke har barn.

BARNLØSE: «Mad Men»-stjernen Joe Hamm (41) og kjæresten Jennifer Westfeldt (42) har ingen barn. - Jeg hadde aldri trodd jeg skulle være i denne alderen og ikke ha barn, sier Westfeldt til The New York Times. Foto:  All Over press
BARNLØSE: «Mad Men»-stjernen Joe Hamm (41) og kjæresten Jennifer Westfeldt (42) har ingen barn. - Jeg hadde aldri trodd jeg skulle være i denne alderen og ikke ha barn, sier Westfeldt til The New York Times. Foto: All Over press Vis mer
SEOGHØR.NO: «Mad Men»-stjernen Joe Hamms (41) kjæreste Jennifer Westfeldt (42) har skrevet, regissert og spilt i den nye filmen «Friends With Kids», og skespilleren har absolutt «barn på hjernen» om dagen.

I det siste har 42-åringen nemlig fundert mye på hvorfor hun og kjæresten aldri har stiftet familie.

- Jeg har tenkt mye på dette i det siste. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle være i denne alderen og ikke ha barn, men livet mitt har også gått i en million retninger som jeg ikke kunne ha forutsett, sier Westfeldt til The New York Times.

Jennifer Westfeldt og Joe Hamm ble et par allerede i 1997, men selv om de har hatt mange år på seg til å få barn, angrer hun ikke på at de ikke har gått inn for en familieforøkelse.

- Jeg fortsatte å tenke at jeg ville våkne opp med absolutt klarhet, og det har jeg ikke. Vi har et et veldig fint liv sammen. Sjansen for at vi vil angre på det virker ikke som en god nok grunn til å gjøre det. Kanskje jeg vil våkne opp i morgen og et lys går opp for meg så jeg må få det til å skje, sier hun til The New York Times.

Westfeldt sier hun ble inspirert til å lage «Friends With Kids» etter å ha sett sine venner gradvis falle inn i et liv med skitne bleier, foreldremøter og dansetreninger.

- Å få barn vil alltid endre vennskapet, hvertfall det første året, på en måte som jeg tror er smertefull for begge to, sier Jennifer om hvordan det å få barn påvirker et forhold.

I «Friends With Kids», som for tiden går på amerikanske kinoer, spiller Jennifer Westfeldt mot skuespillere som Megan Fox, Adam Scott, Kristen Wiig og Chris O'Dowd.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil du få date med superstjernen?