TÅREVÅT AVSKJED: Petter Pilgaard klarte ikke å holde tårene tilbake da han torsdag valgte å sende Rune Gammelsether ut av "Paradise Hotel". Foto: TV3
TÅREVÅT AVSKJED: Petter Pilgaard klarte ikke å holde tårene tilbake da han torsdag valgte å sende Rune Gammelsether ut av "Paradise Hotel". Foto: TV3Vis mer

- Trodde aldri jeg skulle gråte

Petter klarte ikke å stå i mot Paradise-jentene.

SEHER.NO: Petter Pilgaard (29) klarte ikke å holde tårene tilbake da han torsdag valgte å sende hjem Rune Gammelsether (25) fra realityserien "Paradise Hotel".

Etter en uke som "keiser av Paradise" ble ablegøyemakeren fra Stabekk omgjort til bøddel og tvunget til å fjerne en av de andre guttene fra serien.

- Det er det verste jeg har opplevd i Paradise så langt, å sende hjem en kompis. Men jentene ga klare signaler om at de ikke tålte trynet på ham, og at ingen ville stille seg bak ham, sier Petter til Seher.no.

Han deler ikke synet fra flere av jentene om at Rune har oppført seg som en mannsjåvinist etter at eks-samboeren Ida Gran forsvant fra hotellet.

- Jeg er jo gutt, så jeg bare ler av det. Rune er bare snill. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle gråte på TV, for jeg er ikke en sånn person utenfor. Men når Rune stod og så på meg med dådyrøyne... Alt blir veldig forsterket inne på hotellet, sier Petter.

Avviser kritikken

Rune stiller seg også helt uforstående til kritikken.

- Alle som kjenner meg vet at jeg er en gentleman. En del av jentene tenker bare spill og er overfølsomme. Jeg fikk kritikk for ikke å være med i fellesskapet da Ida var her, og nå får jeg kritikk for å gjøre for mye av meg. Da kan jeg ikke vinne, sier han oppgitt.

Han er imidlertid ikke bitter på Petters avgjørelse.

- Når ting ble som de ble, er jeg glad for at det var Petter som sendte meg ut. Han er en god kompis og hadde en tøff avgjørelse å ta. Det viktigste for meg var å være med på Paradise Hotel for å få en opplevelse, ikke å vinne. Det har jeg fått til.

- Ikke bitter

Også Therese Adsen Aanonli (26) måtte forlate Paradise Hotel torsdag - etter kun ett døgn i realityserien.

Therese satset alt på William André Høvik (23) - som hun har hatt et intimt forhold til før hun møtte ham på hotellet - og tapte til fordel for Noor Kamil (23).

- Etter at Margrethe (Storlid red.anm.) fikk fredning skjønte jeg at alt var avhengig av William. Det var kjempekjipt å forlate hotellet så tidlig, men jeg er ikke bitter på ham. Vi har fortsatt en god tone, sier hun til Seher.no.

Har du et tips om "Paradise Hotel"-stjernene? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paradise-Therese: - Jeg endte opp med dama hans