STØTTET MAMMA: Maddox (12) deltok på mammas filmpremiere torsdag kveld. Også lillesøster Vivienne (5) spiller i filmen, men hun deltok ikke på festen.  Foto: REX/James Shaw/All Over Press
STØTTET MAMMA: Maddox (12) deltok på mammas filmpremiere torsdag kveld. Også lillesøster Vivienne (5) spiller i filmen, men hun deltok ikke på festen. Foto: REX/James Shaw/All Over PressVis mer

- Trodde aldri jeg skulle finne kjærligheten

Angelina Jolie så aldri for seg å få mann og barn.

SEOGHØR.NO: Angelina Jolie (38) er en av verdens mest anerkjente skuespillere, og er lykkelig forlovet med en annen populær skuespiller, Brad Pitt (50).

Paret har vært kjærester i over 10 år, og har seks barna Maddox Chivan (12), Zahara Marley (8), Pax Thien (9), Shiloh Nouvel (6), Knox Leon (5) og Vivienne Marcheline (5) sammen.

I et intervju med det amerikanske magasinet Elle forteller Jolie åpenhjertig, ifølge nettstedet AccessHollywood, at hun aldri hadde sett for seg å få sin egen familie:

- Jeg trodde aldri jeg skulle få barn, jeg trodde aldri jeg skulle finne kjærligheten, finne den rette. Når man kommer fra en splittet familie aksepterer man på en måte at noen ting føles som om det bare hører til eventyrene, og at man ikke bevisst søker etter det.

LYKKELIG: Det er ingen tvil om at Angelina Jolie er svært forelsket i sin kjæreste gjennom 10 år. Her fra premieren på Maleficent på Kensington Palace i London torsdag kveld. Foto: i-Images, PacificCoastNews/All O
LYKKELIG: Det er ingen tvil om at Angelina Jolie er svært forelsket i sin kjæreste gjennom 10 år. Her fra premieren på Maleficent på Kensington Palace i London torsdag kveld. Foto: i-Images, PacificCoastNews/All O Vis mer

Sjokket var stort da Brad Pitt skilte lag med «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (45) i 2005, og fant kjærligheten med den 12 år yngre stjernen Angelina Jolie.

Hun utdyper videre i intervjuet hvordan kjærligheten mellom henne og Brad Pitt har vokst seg sterkere for hvert år som er gått:

- Når man blir sammen er man to individer, og man lar seg inspirere av hverandre, utforderer hverandre, utfyller hverandre og gjør hverandre gal på en fantastisk vakker måte. Etter alle disse årene har vi laget en felles historie, og når man har en felles historie med noen så er man venner på en dyp og ekte måte. Det skaper en trygghet og en dyp kjærlighet, som følge av at man har vært gjennom mye sammen.

HOT PAR: Brad Pitt var full av beundring over sin vakre og taltentfulle forlovede Angelina Jolie. Foto: REX/Jonathan Hordle/All Over Press
HOT PAR: Brad Pitt var full av beundring over sin vakre og taltentfulle forlovede Angelina Jolie. Foto: REX/Jonathan Hordle/All Over Press Vis mer

For et år siden avslørte Jolie i en kronikk i avisen New York Times at hun har fjernet begge brystene, for å unngå utvikling av brystkreft. I mars fortalte 38-åringen at hun også skal fjerne eggstokkene.

- Det gjenstår én operasjon til. Jeg får råd og tips fra så mange fantastiske personer som jeg har snakket med, for å komme meg gjennom neste stadie.

Torsdag kveld strålte Angelina Jolie og Brad Pitt side om side da filmen «Maleficent» hadde premiere i London - hvor datteren Vivienne debuterer på lerretet.

Brad og Angelina, som forlovet seg for to år siden, så som alltid svært glamorøse ut da de poserte på rød løper ved Kensington Palace torsdag kveld, og også parets sønn Maddox var til stede for å kaste glans over familie-eventet.

Da nyheten om at Angelina hadde fjernet brystene ble kjent, fortalte Brad Pitt hvor stolt han var av sin tilkommende kone:

- Etter å ha vært vitne til dette helt fra begynnelsen av finner jeg Angies beslutning, og andre som går igjennom det samme som henne, absloutt heroisk. Jeg takker det medisinske teamet for deres omsorg og fokus. Alt jeg ønsker for henne er et langt og sunt liv - med meg selv og våre barn. Dette er en gledens dag for vår familie.

LES OGSÅ: Angelina Jolie har gått drastisk ned i vekt