George Clooney:

- Trodde aldri jeg skulle få se ungene igjen

Hollywood-stjernen åpner seg om den skremmende motorsykkelulykken.

STJERNEPAR: Amal og George Clooney har vært et par i syv år. Sammen har de også tvillinger. Bildet er tatt i fjor sommer. Foto: NTB
STJERNEPAR: Amal og George Clooney har vært et par i syv år. Sammen har de også tvillinger. Bildet er tatt i fjor sommer. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2017 kunne George Clooney (59) og kona Amal (42) slippe jubelen løs da de ble foreldre for første gang.

- I morges ønsket Amal og George tvillingene Ella og Alexander Clooney velkommen til verden. Ella, Alexander og Amal er alle friske, glade og har det fint, kunngjorde parets talsperson til People den gang.

Paret hadde da vært sammen i fire år.

Vis mer

Frontkolliderte

Året etter at barna ble født skjedde det derimot noe som kunne satt det lykkelige familielivet fullstendig på hodet.

Hollywood-stjernen var nemlig involvert i en frontkollisjon på motorsykkel mens han spilte inn Hulu-serien «Catch-22» på jobb på den italienske ferieøya Sardinia.

Kort tid etter ulykken ble en video av hendelsen frigjort, og ut ifra opptaket så sammenstøtet svært dramatisk ut.

Her fikk man se skuespilleren komme kjørende på motorsykkelen sin fra venstre, før han braste med fronten inn i en Mercedes som kom fra motsatt kant. Kollisjonen var så kraftig at tobarnsfaren ble slengt opp i lufta, før han landet på bakken og rullet rundt.

Krasjet kunne ha fått fatale konsekvenser for Clooney, som ble fraktet til det lokale John Paul II-sykehuset, og på mirakuløst vis slapp han unna med kun lettere skader.

Nå avslører 59-åringen at han fryktet for livet sitt da ulykken skjedde.

- Sjåføren svingte bokstavelig talt rett foran meg. Jeg lettet og fløy av gårde, men landet på hendene og knærne. Av 100 ganger, så lander du kanskje en gang på hendene og knærne. Lander du på noen som helst annen måte blir du knust, forteller han til motemagasinet GQ, og fortsetter:

- Da jeg traff asfalten, så trodde jeg at jeg hadde mistet alle tennene mine, men det var glass fra frontruten.

Videre deler tvillingfaren hva som raste rundt i hodet på ham.

FAMILIEN: Her er Amal fotografert med Alexander og Ella et halvt år etter den skumle ulykken. Foto: NTB
FAMILIEN: Her er Amal fotografert med Alexander og Ella et halvt år etter den skumle ulykken. Foto: NTB Vis mer

- Barna mine var rundt ett år den gangen, og tankene dreide seg for det meste om at «dette var slutten og at jeg aldri skulle få se dem igjen», sier han til bladet.

I fjor vår uttalte 59-åringen følgende om ulykken:

- Hjelmen min ble delt i to, og jeg mistet skoene i sammenstøtet. Det var et hardt krasj, fortalte han i et videointervju med Hollywood Reporter, delt på TMZs nettside.

- Jeg ventet bare på at bryteren skulle slå seg av for jeg ødela bilens sidespeil med hodet mitt. Jeg tenkte: «Ok, det var nakken min». Hvis vi har ni liv, så har jeg nå brukt opp alle. Jeg må holde meg borte fra å kjøre motorsykkel en stund, la han til.

Falt pladask

George Clooney var i mange år en av verdens mest ettertraktede ungkarer, og hadde en rekke høyprofilerte forhold til ulike skjønnheter.

Men så, i oktober 2013, traff kjekkasen 16 år yngre Amal, og plutselig fikk pipa en helt annen låt.

Etter bare et halvt år som kjærester gikk «Ocean's Eleven»-stjernen ned på kne og fridde til toppadvokaten. Og høsten samme året ga de hverandre sine ja, i det som ble regnet for årets største stjernebryllup, i en romantisk seremoni i Venezia i Italia.

- Ikke i min villeste fantasi kunne jeg se for meg at jeg noen gang skulle bli så lykkelig i et forhold som det jeg er nå, avslørte skuespilleren til Esquire magazine, to år etter bryllupet.

Barn var derimot ikke noe ekteparet så for seg som en selvfølge. Det har Amal, som er en ettertraktet menneskerettighetsadvokat, avslørt til Vogue.

- Det var ikke åpenbart at det skulle skje for meg, og jeg var heller ikke ivrig og spent på ideen om å bli gift eller ha en familie, fortalte 42-åringen den gang om møtet med Clooney.

I fjor sommer kunne skuespilleren fortelle at heller ikke han hadde sett for seg å slå seg til ro og stifte familie i slutten av 50-årene.

- Jeg forventet ikke å få barn eller å få ei kone på dette punktet i livet. Men så kom Amal. Da forandret alt seg, på en vakker og uventet måte, sa Clooney til Sky News.

Vis mer

Åpnet seg om farsrollen

Den 6. juni 2017 ble duoen altså likevel foreldre, og allerede tre måneder senere innrømmet Oscar-vinneren at livet hadde forandret seg drastisk.

- Plutselig er du ansvarlig for andre mennesker. Det er skremmende, fortalte han, ifølge People.

- Jeg må tørke spy av dressen min. Det pleide å være mitt eget spy, men nå er det tvillingenes spy, så det funker fint, la han fleipende til.

Samtidig benyttet han også anledningen til å skryte av hvor bra kona takler morsrollen. Han valgte blant annet å sammenligne henne med en olympisk atlet.

- Akkurat nå er jobben min å skifte bleier og å bære litt rundt på barna. Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle bli tvillingfar som 56-åring, fortalte Clooney videre før han kom med et råd:

- Ikke planlegg noe. Man må alltid bare nyte det som skjer i livet når det skjer.

LES OGSÅ: Kanye West: - Truer med å flytte fra USA

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer