Paul Walker:

- Trodde aldri jeg skulle dele dette

Det er over seks år siden Paul Walker mistet livet. Nå deler datteren et klipp som aldri har vært vist før.

FØLES RIKTIG: Nå, over seks år etter at Meadow Walker mistet sin berømte pappa, publiserer hun et fram til nå ukjent klipp av Paul Walker. VIDEO: @meadowwalker Instagram / Bilder: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av november 2013 mistet den amerikanske skuespilleren og modellen Paul Walker livet i en brutal bilulykke, bare 40 år gammel.

Sammen med kameraten sin, Roger Rodas, var han på vei hjem fra et veldedighetsarrangement da Rodas mistet kontroll over Porschen de kjørte og krasjet inn i et tre. Bilen tok fyr, og begge to måtte bøte med livet.

Tilbake satt familiene i sjokk og sorg. Pauls 21 år gamle datter Meadow gikk til sak mot Porsche - en sak hun vant for tre år siden.

- Føltes riktig

Nå, over seks år etter at hun mistet sin berømte pappa, publiserer Meadow et fram til nå ukjent klipp av Walker.

«Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle dele dette, men det føltes riktig. Ha det bra. Jeg er glad i dere. Vær trygge», skrev hun på Instagram natt til onsdag.

På det noen sekunder lange klippet blir «The Fast And The Furious»-stjerna skremt og overrasket av Meadow på en bursdag. Han faller bakover på senga og ler godt sammen med datteren før han omfavner henne.

Det er ikke kjent når klippet ble filmet, men det har naturligvis fått mye oppmerksomhet i sosiale medier.

Videosnutten er i skrivende stund likt over 800 000 ganger, og i kommentarfeltet renner det inn med både kjærlighet, varme ord og røde hjerter.

Etter farens bortgang i november 2013, har Meadow delt en rekke innlegg om ham. Blant annet i september i fjor i anledning Walkers bursdag.

«Gratulerer med dagen til den lykkeligste sjelen jeg noen gang har kjent,» skrev hun da.

I september 2014 hyllet den da 15 år gamle jenta faren på Instagram, med et privat «far-og-datter»-bilde, tatt da Meadow var liten.

«Gratulerer med dagen! Jeg elsker deg, pappa», skrev hun til bildet.

Søksmål

Meadow har holdt en forholdsvis lav profil etter farens bortgang, men for tre år siden gikk hun altså rettens vei mot Porsche, som faren kjørte da han mistet livet.

I rettsdokumentene som nettstedet The Blast hadde fått tilgang på, kom det fram at Meadow og det luksuriøse bilmerket kom til enighet i saken. Skuespillerens far inngikk også et forlik med den tyske bilprodusenten.

Beløpene det ble inngått enighet om er ikke kjent, men det er trolig snakk om store summer. I søksmålet som ble sendt Porsches vei i 2015, ble det hevdet at Walker og kameraten fortsatt hadde levd om det hadde vært installert bedre sikkerhetsutstyr i bilen.

Mer spesifikt var det en rød Porsche Carrera GT de to mennene satt i den fatale novemberdagen for over seks år siden.

I rettsdokumenter hevdet Meadow Walkers advokater at Porsche visste at biltypen var farlig og hadde flere mangler, spesielt når det kom til kontroll. Likevel «klarte de ikke å installere et elektronisk stabiliseringssystem, som er designet spesifikt for å avverge at biler av denne typen slingrer på veiene».

Vis mer

Fikk 90 millioner kroner

Dette er ikke den eneste gangen Walkers datter og penger har skapt overskrifter. I 2015 fikk hun en utbetaling på nærmere 90 millioner norske kroner, satt inn i et fond, fra Roger Rodas familie.

De tok på seg noe av skylden for ulykken, og ønsket derfor å kompensere jenta for tapet av faren hennes - selv om Meadows advokater den gang uttalte at det ikke var nok penger.

Meadow var dessuten også enearving til Paul Walkers formue, på nærmere 120 millioner kroner. Det kunne People avsløre etter å ha lest testamentet hans.

LES OGSÅ: - De kan komme seg gjennom hva som helst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer