Paris Jackson:

- Trodde aldri jeg skulle date en mann

Paris Jackson deler åpent om sin egen seksualitet i ny dokumentar.

ÅPNER OPP: Datteren til kongen av pop, Paris Jackson (22), snakker ut om sin egen seksualitet i ny dokumentar. Her er hun fotografert under Vanity Fairs Oscar-fest i februar. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: Datteren til kongen av pop, Paris Jackson (22), snakker ut om sin egen seksualitet i ny dokumentar. Her er hun fotografert under Vanity Fairs Oscar-fest i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da den verdensberømte popartisten Michael Jackson (50) gikk bort i 2009, etterlot han seg de tre barna Paris (22), Prince (23) og Blanket (18).

Førstnevnte, som er kjent som modell og skuespiller fra filmen «Gringo», holder vanligvis en lav profil privat. På videotjenesten Facebook Watch, sammen med kjæresten Gabriel Glenn (22), deler Paris imidlertid nå åpenhjertig om sin egen seksualitet.

Det gjør hun i den første episoden av dokumentaren «Unfiltered: Paris Jackson and Gabriell Glenn». Serien skal følge paret når de debuterer i bandet «The Soundflowers».

Vis mer

- Trodde aldri at jeg skulle date en mann

Paris har hovedsakelig bare datet kvinner tidligere, men er nå i et forhold med ovennevnte Glenn, som altså er av det motsatte kjønn. Tidligere skal hun ha vært koblet til den britiske modellen Cara Delevingne (27).

- Jeg trodde aldri at jeg skulle ende opp med en fyr. Jeg trodde jeg skulle ende opp med å gifte meg med en jente. Jeg har datet flere kvinner enn menn, forteller hun i episoden, og fortsetter:

- Offentligheten vet ikke så mye om mine forhold. Jeg sier jeg er lesbisk fordi det er jeg, men jeg vil ikke anse meg selv som biseksuell fordi jeg har datet mer enn bare menn og kvinner. Jeg har datet en mann som hadde vagina, sier hun. Videre påpeker stjernen at det handler mer om hvordan personen er enn «hva vedkommende har i buksa».

View this post on Instagram

felt like granola trail mix, might delete later idk

A post shared by PK Dragonfly (@parisjackson) on

Ifølge skuespilleren skal hennes avdøde far ha mistenkt at hun var lesbisk allerede da hun var liten.

- Jeg tror han følte energien og han pleide å erte meg på den samme måten som han gjorde med brødrene mine. Som «Du har en jentevenn!» hvis jeg så for lenge på et bilde av en dame i et blad. Den første gangen jeg kom ut av skapet til et familiemedlem trodde de ikke på meg. Prince (broren journ.anm.) sa at han ville lære mer om det, jeg er heldig der, sier hun.

Skandaler i tenårene

22-åringen har i løpet av årene vært borti en rekke skandaler.

I 2013 ble den da 15 år gamle kjendisdatteren lagt inn på sykehus for et selvmordsforsøk. Hun hadde på dette tidspunktet problemer med både rus og depresjoner.

Også i etterkant forsøkte hun å avslutte sitt eget liv, og ble til slutt sendt til Utah, hvor hun gikk på en «terapeutisk» videregående skole.

Det skulle bli redningen for den unge stjernen.

- Det var bra for meg. Jeg er en helt annen person nå. Jeg var gal. Altså, faktisk gal. Jeg hadde masse tenåringsangst, og jeg led av depresjoner og angst uten at jeg fikk hjelp, uttalte hun til Rolling Stone om den vanskelige tiden.

I samme intervju fortalte kjendisdatteren også at hun angivelig hadde blitt utsatt for et seksuelt overgrep som 14-åring.

MICHAEL JACKSON: 25. juni 2019 er det 10 år siden Michael Jackson døde. Slik var nødsamtalen. Vis mer

Personen som skal ha forgrepet seg på henne, skal ha vært «en mye eldre og helt fremmed» person.

- Jeg ønsker ikke å gå i detaljer. Men det var ikke en spesielt god opplevelse, sa hun til magasinet den gang.

I fjor vinter ble Paris også omtalt da dokumentaren «Leaving Neverland» ble lansert globalt. To menn sto frem med påstander om at Michael Jackson skal ha begått grove overgrep mot dem da de var små.

LEAVING NEVERLAND: I mars har den omstridte dokumentar-serien «Leaving Neverland» premiere på HBO. Dokumentaren har mottatt en del kritikk fra Michael Jacksons familie, men HBO velger å ikke trekke den. Nå står flere av de angivelige ofrene fram, og snakker om livet på Neverland. Video: HBO Vis mer

Flere internasjonale medier skrev at de grove påstandene hadde gått hardt inn på popkongens datter. Ifølge anonyme kilder skal Paris ha tatt dokumentaren svært tungt.

Ifølge kildene var den ferske skuespilleren bekymret for at regissører og produsenter ikke ville gi henne tilbud om filmroller, i frykt for at overgrepsanklagene skulle stjele oppmerksomheten fra filmen.

Også i 2019 kom det rapporter om at Paris Jackson hadde blitt lagt inn på sykehus på grunn av et selvmordsforsøk - noe hun senere gikk ut og avviste.

LES OGSÅ: - Jeg er verdens heldigste jente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer