- Trodde aldri jeg skulle brette klær med noen

Hverdagslivet kom som en overraskelse på Stian Blipp etter at han fikk samboer.

SEOGHØR.NO:Stian Blipp (24) er for tiden å se som programleder i Idol på TV 2. Der sjarmerer han både deltagere og tv-seere med sitt lure blikk og spreke danseferdigheter.

Men Stian etter at han ble samboer med sin kjæreste Jamina Iversen (26), holder ikke Stian alltid et like høyt tempo privat.

På TV 2s høstlansering i forrige uke fortalte han til Seoghør.no at de to har fått smake på hverdagen.

- Det går veldig bra. Her om dagen så satt vi og brettet klær sammen, og det trodde jeg aldri at jeg skulle gjøre sammen med et annet menneske. Så badboy er jeg! Jeg bretter klær med damen min, hva gjør du Vin Diesel? erter Blipp.

LETER ETTER NYTT IDOL: Stian Blipp sammen med årets Idol-dommere Esben Selvig, Gunnar Greve, Tone Damli og Kurt Nilsen. Foto: Morten Eik, Se og Hør
LETER ETTER NYTT IDOL: Stian Blipp sammen med årets Idol-dommere Esben Selvig, Gunnar Greve, Tone Damli og Kurt Nilsen. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

Det var i desember i fjor, at Se og Hør avslørte at kjekkasen hadde funnet lykken med vakre Jamina.

Tidligere i år flyttet paret sammen i et attraktivt område like ved Slottsparken i Oslo, og par har ifølge Her og Nå trolig betalt 6,7 millioner kroner for leiligheten.

Men når Seoghør spør om det er Stian som er sjefen i hjemmet, forteller han at det er taktisk å ikke svare på det.

- Vi har akkurat flyttet sammen, la oss ikke starte noe her. La oss ikke svare på det, spøker Blipp.

Men at Jamina er Stians øyensten, er ikke til å legge skjul på. Da hun var på venninnetur til Jamaica i sommer uten ham, delte Stian savnet etter kjæresten med fansen.

- Jeg er en sann mester på å underholde meg selv, men nå savner jeg hun som ler av all dumskapen min, tidvis himler med øynene og ikke minst holder meg godt plantet, skrev han på Instagram i juli.

«Idol» ser du på TV 2 fredager kl. 20.

LES OGSÅ: - Ekstremt bra jeg fikk meg kjæreste

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.