OVERRASKET: - Det bare skjedde. Det virket som det naturlige og rette å gjøre, forteller den vakre skuespillerinnen om giftemålet med Ryan Reynolds. Foto: All Over Press
OVERRASKET: - Det bare skjedde. Det virket som det naturlige og rette å gjøre, forteller den vakre skuespillerinnen om giftemålet med Ryan Reynolds. Foto: All Over PressVis mer

- Trodde aldri jeg skulle bli gift

Mange ble overrasket da hun giftet seg i fjor. Og selv er hun intet unntak...

SEHER.NO: Mange ble overrasket da Scarlett Johansson (25) giftet seg med "The Proposal"-stjernen Ryan Reynolds (32) i september i fjor, og man kan regne Scarlett blant dem.

Den vakre skuespillerinnen - som flere ganger har blitt kåret til verdens med sexy - giftet seg med Ryan Reynolds i et lite, romantisk bryllup utenfor Vancouver i Canada, der både Scarletts mor, Melanie Sloan og broren Adrian var til stede.

- Jeg trodde aldri jeg skulle bli gift. Det bare skjedde. Det virket som det naturlige og rette å gjøre, avslører "Lost in translation"-skuespilleren til Glamour.

Johansson - som drømmer om å adoptere en gang i fremtiden - sier hun liker følelsen, selv om hun ikke føler seg så veldig annerledes.

- Jeg tror den eneste forskjellen er at jeg lager min egen lille familie nå, noe som er morsomt. Det blir som en liten del av en stamme. Du håper at forholdet gjør deg bedre, og at du lærer ting om deg selv.


Scarlett håper nå å kunne gjøre karriere på Broadway.

- Jeg hadde elsket å jobbe på Broadway, men jeg vet ikke om jeg jeg hadde klart det. Jeg har en forferdelig sceneskrekk å komme over først. Jeg får svette, tørr munn, hjertedunk og full panikk.

- Når film karrieren er over vil jeg kanskje starte mitt eget bakeri. Tingen er at jeg ikke vet hvordan jeg skal gjøre andre ting enn film. Det eneste jeg vet, bortsett fra filmer, er Trivial Pursuit-lignende informasjon.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Det står mellom Kate og Scarlett