- Trodde aldri jeg skulle bli 60

Johnny Logan var redd for at alkoholen ville koste ham livet.

SEOGHØR.NO: Tre ganger har den irske stjerneartisten deltatt i og vunnet Eurovision Song Contest, to ganger som artist og én gang som låtskriver.

En 35 år lang musikkarriere har ført med seg mye fest og moro for Johnny Logan, men 60-åringen legger ikke skjul på at levebrødet hans også har slitt på den fysiske og psykiske helsa.

I SALG NÅ: Les også om Celina Midelfarts luksusgarderobe, Halvard Flatlands vei tilbake fra sykdommen og mye mer i ukens Se og Hør Weekend.  Foto: Faksimilie Se og Hør
I SALG NÅ: Les også om Celina Midelfarts luksusgarderobe, Halvard Flatlands vei tilbake fra sykdommen og mye mer i ukens Se og Hør Weekend. Foto: Faksimilie Se og Hør Vis mer

- Det tar på å vinne Eurovision tre ganger. Nervene og mediepresset gjør at du sitter igjen som et skall av deg selv etter et år, forteller han til Se og Hør Weekend.

I 2007 fant den sympatiske artisten ut at han måtte legge om livsstilen, og han begynte å trene og sluttet å drikke. På nesten åtte år har han ikke smakt én dråpe alkohol.

- Jeg var ikke alkoholiker, men jeg drakk for mye og for ofte. Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å bli så gammel som 60 år, men heldigvis er jeg her fortsatt, sier Logan åpenhjertig.

I ukens Se og Hør Weekend kan du lese hele intervjuet med Johnny Logan, og mye mer!

LES OGSÅ: Kysset kona foran TV-kameraene