- Trodde aldri dette skulle bli delt med hele landet

Popstjernen Tulisa Contostavlos sexfilm selges i pornobutikker.

I SEXBUTIKKER: Nå har videoen funnet veien til hyllene i sexforretninger i London. Foto: All Over
I SEXBUTIKKER: Nå har videoen funnet veien til hyllene i sexforretninger i London. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen Tulisa Contostavlos (23) ble nylig dratt inn i en sexvideo-skandale, etter at en seks minutter lang video ble lekket på nettet. Viceoen viser popstjernen og hennes ekskjæreste, rapperen MC Ultra, som egentlig heter Justin Edwards (28) i seksuelle omfavnelser.

Nå har også videoen kommet på hyllene i sexforretninger i London, skriver britiske Daily Mail. Og videoen ble akkurat sluppet før popstjernens nye singel.

- Når man deler et intimt øyeblikk med noen man elsker og stoler på, tenker man aldri at det videomaterialet på et tidspunkt blir delt med hele landet, sa Contostavlos nylig om hendelsen.

I vinduene og på plakater utenfor sexforretninger henger nå selvlysende reklamer for sexvideoen.

Edwards nektet nylig for at han sto bak lekkasjen av filmen.

- Jeg er frastøtt over at dette kommer fram, og jeg angrer på at jeg lot henne overtale meg til at vi skulle filme oss selv. Jeg ville aldri publisert et slikt klipp, rett og slett fordi det ikke står i stil med mine manerer. Jeg ble oppdratt til å være bedre enn det, sa han i en rettshøring ifølge The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Sexvideoen var hennes idé

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer