Trodde 66-åring var Lindsay Lohan

- Au da, Lindsay.

SAMME PERSON? Fotografene utenfor Mercer Hotel trodde Debbie Harry var Lindsay Lohan da hun forlot stedet søndag. Foto: All Over Press
SAMME PERSON? Fotografene utenfor Mercer Hotel trodde Debbie Harry var Lindsay Lohan da hun forlot stedet søndag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Lindsay Lohan (25) bodde på Mercer Hotel i New York i helgen, hadde en rekke fotografer slått camp utenfor hotellet. Målet var selvsagt å knipse bilder av skandalestjernen.

Det trodde fotografene de gjorde, da en skikkelse som lignet på Lohan forlot hotellet, gjemt bak mørke briller og en hettejakke.

Det de ikke visste var at det var den 66 år gamle «Blondie»-sangeren Debbie Harry de tok bilder av. Hun holdt også til på hotellet.

Aldersforskjellen mellom Harry og Lohan er 41 år.

«Au da, Lindsay. Men for å være helt ærlig høres det verre ut enn det egentlig er. Debbie ser fantastisk ut til hennes alder å være, og hun lignet faktisk på Lohan», skriver nettstedet E! Online.

- De lignet veldig på hverandre, skal en av fotografene ha sagt ifølge nettstedet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hva har skjedd med Lindsays ansikt?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer