Malin Nesvoll:

Trøbbel etter «Farmen»-fest: - Ekkelt

Ting gikk ikke helt som de skulle for influenseren etter finalefesten til «Farmen kjendis».

STORKOSTE SEG: Malin Nesvoll hadde det veldig gøy under helgens finalefest. Foto: Espen Solli
STORKOSTE SEG: Malin Nesvoll hadde det veldig gøy under helgens finalefest. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag kveld gikk den siste episoden av årets «Farmen kjendis» på TV 2, og endelig ble det kåret en vinner. Kjendiskokken Trond Moi (53) var den som stakk av med seieren, og meddeltaker Malin Nesvoll (32) var selvskreven gjest under finalefesten.

32-åringens Instagram vitner om en jente som har storkost seg under festlighetene på Månefisken i Oslo, men kvelden endte likevel ikke helt som hun hadde håpet på.

Se og Hør slår av en prat med Nesvoll for å høre hva som egentlig skjedde. Innledningsvis forteller influenseren at hun hadde det veldig gøy på fest og at hun sammen med flere andre forlot utestedet rundt klokken 01:30.

Mistet vesken

Nesvoll forteller til Se og Hør at hun valgte å gå hjemover, og at det allerede da begynte å gå «nedover».

- For det første så var det et helvetes snøvær der ute, så jeg er klissvåt når jeg kommer hjem. Skoene mine er helt vanndam. Jeg laget meg en nydelig plan, jeg skulle ta en varm dusj og lage meg pytt i panne og gledet meg stort. Så kom jeg til døren, og da innser jeg at vesken min ikke er med meg.

Hun skjønte ikke helt hvor vesken hadde blitt av, og begynte å fundere på om den lå igjen på Månefisken eller om den kanskje hadde blitt liggende igjen i en taxi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer