Tro til som jordmor

«Farmen»-Karin tok imot baby i stua...

JORDMOR: Karin Jonassen har måttet trå til som jordmor i sin jobb som amulansesjåfør. Her med «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav.  Foto: TV 2
JORDMOR: Karin Jonassen har måttet trå til som jordmor i sin jobb som amulansesjåfør. Her med «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Dramatikken i årets sesong av «Farmen» på TV 2 er bare småtteri i forhold til det en av årets deltagere, Karin Jonassen (25), opplever i jobben som ambulansesjåfør.

I fredagen utgaven av Se og Hør står 25-åringen fra Stavanger frem i full jordmorbekledning, og forteller om hvordan hun måtte ta imot en baby i en stue i 2008.

For halvannet år siden stilte hun nemlig som jordmor for Stig M. Pedersen og kona Sylvia. Da 25-åringen skulle hente Sylvia i hennes hjem, var fødselen allerede i gang og Karin skjønte kjapt at de ikke ville rekke frem til fødestua.

- Vannet hadde gått og hun hadde intense rier. Da skjønte jeg at vi aldri kom til å rekke frem til fødestua i tide. Alt gikk veldig bra, sier Karin til ukebladet. 

I dag står alt bra til med lille Selma, som 25-åringen tok imot. Og ifølge Selmas foreldre følte de seg veldig godt tatt vare på under den dramatiske situasjonen.
 
- Hvis det skjer én gang til, vet jeg godt hvem jeg skal ringe, sier Stig M. Pedersen til Se og Hør Weekend.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Hun fikk fullstendig panikk