- Tro ikke alt dere leser

Jean Claude Van Damme benekter sykdomsryktene.

AVVISER SYKDOMSRYKTENE: Jean-Claude Van Damme hevdet i går at ryktene om at han skal ha blitt fraktet til sykehus etter et mildt hjerteattakk, er falske. Her er han fotografert under et besøk i Cannes i 2008. Foto: Stella Pictures
AVVISER SYKDOMSRYKTENE: Jean-Claude Van Damme hevdet i går at ryktene om at han skal ha blitt fraktet til sykehus etter et mildt hjerteattakk, er falske. Her er han fotografert under et besøk i Cannes i 2008. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Mange fans av 90-talls stjernen Jean Claude Van Damme fryktet det verste da flere internasjonale nettsteder onsdag meldte at 50-åringen hadde blitt fraktet til sykehus i ambulanse. Flere hevdet han hadde fått hjerteinfarkt.

Den tidligere «Universal Soldier»-skuespilleren skal ifølge blant annet Fox News ha kollapset på settet til sin nye film «Weapon», men det hevder Van Damme bare er tull.

- Tro ikke alt dere leser. Jean-Claude Van Damme er 100 prosent frisk, trener bra for å kjempe videre og sender kjærlighet til venner og fans. Jeg er i kjempeform, skrev han i går på sin Facebook-side, ifølge Daily Mirror.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Var livredd puppene skulle sprekke