STJERNE: Tobias Santelmann er i ferd med å bli en stor Hollywood-stjerne, men vil helst være anonym. Foto: @Firefly/ All Over Press
STJERNE: Tobias Santelmann er i ferd med å bli en stor Hollywood-stjerne, men vil helst være anonym. Foto: @Firefly/ All Over PressVis mer

- Trives veldig med å være anonym

«Hercules»-aktuelle Tobias Santelmann bryr seg lite om stjernestatusen.

SEOGHØR.NO: Tobias Santelmann (33) har spilt i storfilmer som «Kon-Tiki» og «Hercules». Han har menget seg med store Hollywood-kjendiser som Miley Cyrus, men forteller at han trives best med å være anonym.

- Jeg trives veldig med å være så anonym som jeg er. Men det er veldig hyggelig om noen setter pris på den jobben man gjør. Jeg har aldri valgt dette fordi at folk skal vite noe om meg eller hvem jeg er.

- Det har jeg ikke noe behov for, og jeg har et såpass kjedelig liv at jeg føler ikke det er noe jeg burde veive med store flagg for, sier han til VG.

I juli hadde «Hercules» verdenspremiere i London. Tobias fortalte at det var svært slitsomt å se filmen for første gang.

FIFFEN: Aksel Hennie, Rufus Sewell, Dwayne Johnson og Tobias Santelmann. Foto: Stella Pictures
FIFFEN: Aksel Hennie, Rufus Sewell, Dwayne Johnson og Tobias Santelmann. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Å se en film på den måten i 90 minutter er slitsomt. Plutselig er noe du har ofret blod, svette og tårer for klippet vekk og borte.

Men selv om han liker å være anonym, er skuespilleren aktiv på Instagram. I slutten av juli la han ut bilde av seg selv og «Wrecking Ball»-stjernen Miley Cyrus.

- Sorry Miley, jeg glemte tunga, skriver han i en spøkefull tone.

Tobias spiller rollen som den tøffe Rhesus i «Hercules», men forteller til VG at han selv er rake motsetningen av rollefiguren.

Hollywood-stemning i Oslo

Filmen har norsk premiere i dag, den 1.august, og onsdag var det kjendispremiere på filmen i Oslo. Det var et snev av Hollywood i lille Oslo, da Aksel Hennie (38) Ingrid Bolsø Berdal (34) og Tobias Santelmann (33) kastet glans over den røde løperen i sommersolen.

De tre nordmennene har nemlig alle spilt side om side med Hollywood-legender som Dwayne Johnson (42), Irina Shayk (28) og Reece Ritchie (28) i blockbusteren, og sistnevnte stilte side om side med de norske skuespillerne under premieren i Oslo.

KJEKKAS: Tobias Santelmann bryr seg ikke noe om stjernestatusen.  Foto: Stella Pictures
KJEKKAS: Tobias Santelmann bryr seg ikke noe om stjernestatusen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Seoghør.no møtte de norske «Hercules»-skuespillerne på rød løper, og trioen la ikke skjul på at de gleder seg til å vise fram filmen til det norske folk.

For Bolsø Berdal har det vært en spesiell erfaring - både under innspillingen og nå fremvisningen av filmen:

- Jeg blir helt rørt av støtten som jeg har følt fra hele Norge. Det føles som jeg har spilt med flagget på brystet. Det er en veldig spesiell opplevelse, men for meg handler det om å være tilstede i øyeblikket og nyte det, fortalte hun til pressen på rød løper.

FÅR SKRYT: Ingrid Bolsø Berdal har høstet gode kritikker for sine prestasjoner på lerettet. Foto: Tore Skaar
FÅR SKRYT: Ingrid Bolsø Berdal har høstet gode kritikker for sine prestasjoner på lerettet. Foto: Tore Skaar Vis mer


LES OGSÅ: - Jeg er helt vilt stolt av deg