«Love IRL»:

- Trives som singel

Veronica Langø var blant dem som søkte lykken i Sør-Afrika. Slik har det gått med henne etter deltakelsen.

GAMING SOM FULLTIDSJOBB: Veronica Langø har kapret drømmejobben. Foto: Warner Bros Discovery.
GAMING SOM FULLTIDSJOBB: Veronica Langø har kapret drømmejobben. Foto: Warner Bros Discovery. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg var drittlei av pandemien, og trengte noe å se tilbake på i 20 årene annet enn corona. Så da bestemte jeg meg for å gå langt ut av min komfortsone og ha et ja-år, hvor jeg skulle gjøre det jeg ville, selv om det virket skummelt.

Slik forklarer 27 år gamle Veronica Langø årsaken til at hun valgte å satse på kjærligheten i Sør-Afrika. Hun var en av 15 stykker som skulle medvirke i fjorårets nye realityprogram «Love IRL».

I «Love IRL» skulle programlederne Tuva Fellmann (36) og Solveig Kloppen (52) introdusere en gjeng med uerfarne og kjærlighetssøkende mennesker for datinglivets gleder, og kanskje sorger, og hjelpe dem så godt de kan på veien.

Deltakerne ble sendt ut på annet morsomme og romantiske aktiviteter, i håp om at de skulle få boostet selvtilliten i «dating-gamet», eller rett og slett finne den rette.

INSPEKSJON: Vi ba Solveig Kloppen og Tuva Fellman vise oss villaen der jentene bor under innspillingen av «Love IRL». Det ble gøy. Video: Rød Løper Vis mer

Til Se og Hør kan Veronica fortelle at hun først var litt redd for at det skulle ende opp som et program der seerne gjorde narr av deltakerne, men roser produksjonen som beroliget dem med at det overhodet ikke kom til å bli sånn.

- De fortalte oss at det bare skulle være «feelgood»-TV. Det hjalp også på at Solveig og Tuva skulle være programledere – da visste man liksom på forhånd at det kom til å bli et fint program.

Gaming som fulltidsjobb

Halvannet år er gått siden innspillingen startet. Hverdagen er kommet tilbake til normalen. Eventyret i Sør-Afrika har hun lagt bak seg. Hun sitter igjen med gode minner, nære vennskap og en fantastisk opplevelse sier hun.

Stinius Marustad og Malin Falck fant kjærligheten på «Love IRL» og blir overrasket på den røde løperen. Video: Jenny Emilie Aas/Nora Skavhaug Vis mer

Hun kan fortelle at hun fortsatt jobber som streamer på nettstedet Twitch - en fulltidsjobb hun fortsatt elsker høyt.

- Jobben min er noe jeg legger all tid og energi i. Jeg har fult fokus på det, og jeg elsker det. Dagene blir som regel foran skjermen, og jeg har egentlig sjelden tid til noe annet. Men jeg prøver å sosialisere meg «IRL» (in real life, journ. anm) i ny og ne.

- Twitch er et samlepunkt for mange, og jeg er så heldig som har fått meg mange venner rundt omkring i hele verden. Plattformen har jo mange bruksområder, men det jeg bruker den til, er å møte nye mennesker jeg normalt sett ikke ville fått muligheten til å møte ellers – og det er kjempegøy å tenke på.

- Ble utbrent

27-åringen er nå blitt en anerkjent gamer i miljøet, hvor hun i skrivende stund har i overkant av 17 tusen følgere. I hele ni måneder hadde hun også en liten gjesteopptreden i Gaminghuset LL35, eid av NRK.

- LL var en kjempefin opplevelse. Og jeg ville gjort det igjen uten å blunke … men jeg endte dessverre opp med å bli relativt utbrent mot slutten, så det var litt godt å komme tilbake til gamle trakter igjen, forteller hun lattermildt.

Men det er ikke bare på nettstedet Twitch hun har gjort seg bemerket etter deltakelsen sin på skjermene. Også på bildedelingstjenesten Instagram har 27- åringen opparbeidet seg en pen liten følgerskare – og dertil hørende oppmerksomhet fra ivrige fans.

- Jeg burde nok vært litt mer aktiv enn det jeg er nå, for jeg er kjempedårlig til å sjekke meldingene mine. Jeg har nok ikke tenkt noe særlig over oppmerksomheten, men det er definitivt hyggelig å bli likt.

Men hvordan står det til med kjærlighetslivet om dagen?

- Jeg sliter veldig med å ta meg tid til det, men jeg prøver å dyppe tåa uti det store farvannet av og til. Jeg lever egentlig ganske godt som singel -selv om pappa er livredd for at jeg skal ende opp alene.

Veronica forteller at hun ikke har det travelt, og at kjærligheten dukker opp når den dukker opp. Men først skal hun fokusere på karrieren sin.

- Forhåpentligvis er fremtiden min basert på underholdning og gaming. Jeg elsker det over alt på jord, og vil virkelig ikke at det skal ta slutt. Jeg gleder meg også til å begynne å reise litt igjen, og skal blant annet til Spania for å se på en turnering i spillet jeg spiller – samt møte mange av seerne mine der.

Se og Hør Reality Awards beklager til Ronny Brede Aase og Tuva Fellman for hendelsen på fjorårets prisutdeling. Video: Jenny Emilie Aas/Nora Skavhaug Vis mer

LES OGSÅ: – Blir så nervøs

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer